Now Reading
8KO si Alexandra Stan lanseaza astazi “Ocean”

8KO si Alexandra Stan lanseaza astazi “Ocean”

8KO si Alexandra Stan lanseaza astazi “Ocean”, piesa care va lua cu asalt toate playlisturile de petrecere din vara aceasta.

“Ocean” marcheaza debutul producatorului francez 8KO, care a ales vocea Alexandrei Stan pentru o piesa ce se anunta a fi una dintre cele mai ascultate piese din aceasta vara. Este compusa de Barata Gregory, Ansley Ford, Alexandra Stan, Valentin Tulica, Gerald Blevin Mitchell si Andrei Aurelian Rosca.

Piesa este insotita de un videoclip in care Alexandra este vedeta principala a unui show de moda.

Alexandra Stan este o cantareata romanca, nascuta in Constanta, care a devenit cunoscuta la nivel mondial cu single-ul din 2011 “Mr. Saxobeat”. Prima ei piesa, “Lollipop”, a fost lansata in 2009 si a facut-o cunoscuta la nivel national. A urmat “Mr. Saxobeat”, care a cunoscut un succes international, ajungand pe primul loc in 10 tari. Primul ei album, “Saxobeats”, a fost lansat in august 2011.

3 ani mai tarziu, tot in luna august, si-a lansat al doilea material discografic, “Unlocked”. Doua dintre piesele de pe album, “Dance” si “Cherry Pop”, devenind hituri in Japonia. In 2015 a lansat piesa “We Wanna”, in colaborare cu INNA si Daddy Yankkee, care a ajuns in top 60 in mai multe tari. In martie 2016, artista a lansat albumul “Alesta”.

Alexandra Stan a castigat o serie de premii si a fost nominalizata in mai multe randuri, printre care mentionam “European Border Breakers Awards”, “Japan Gold Disc Awards”, “MTV Europe Awards” si “Romanian Music Awards”. Ultima colaborare este cea cu Manuel Riva, “Miami”, care urca o data la cateva zile in topurile Billboard Charts.

See Also

Ascuns in umbra multor artisti si succese mondiale, plin de idei, DJ–ul si producatorul francez 8KO isi foloseste creativitatea si diversitatea sa muzicala pentru a se diferentia. Pe baza experientei sale din ultimii ani, el este printre singurii artisti din lume care participa la fiecare dintre etapele de productie muzicala. Textier, compozitor, producator, remixer si proprietar al unui studio cu cea mai recenta tehnologie digitala si analogica, face totul singur pana la conceptia finala de mastering.

8KO a avut de-a lungul carierei sale colaborari cu artisti precum Bryson Tyller, Flo Rida, Nicky Minaj, Juicy J sau Dorrough, care se vor lansa in urmatoarele cateva luni.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top