Acum citește
“VUNK – Jur sa spun adevarul” primul documentar al unei trupe rock romanesti, lansat la TIFF!

“VUNK – Jur sa spun adevarul” primul documentar al unei trupe rock romanesti, lansat la TIFF!

Documentarul prezinta atat istoria trupei VUNK, din 1989, de cand fondatorii trupei, Cornel ILIE si Nicu Sarghea, erau in clasa a patra, cat si modul in care s-a dezvoltat industria muzicala romaneasca.

Am ales sa lansam acest documentar la TIFF pentru ca el trebuie vazut nu numai de fanii Vunk, cat si de cei care nu ne plac sau nu au auzit inca de noi.

Nu este doar istoria noastra, este istoria unor momente importante din muzica romaneasca din ’90 pana in prezent. Sa nu uit?m ca Vunk a fost prima formatie care a lansat un videoclip in 1999.

Povestim despre cat de greu este sa rezisti de-a lungul anului, sa stii sa valorifici fiecare sansa si sa crezi pana la capat in visul tau.

Se vor regasi in documentar nu numai cei din industria muzicala, cat si toti cei care au o pasiune din care vor sa traiasca. Noi suntem cel mai bun exemplu, ca indiferent cate obstacole trebuie sa depasesti, important e sa nu renunti niciodata. Nu sunt obstacole, sunt doar lectii pe care trebuie sa le-nveti si sa nu le mai repeti.

Vezi și

Mesajul principal cu care vrem sa ramana cei care vor vedea documentarul este sa fie autentici, sa-si asculte sufletul, sa creada in ei si sa nu se teama de judecatile celor din jur. Indiferent ca sunt muzicieni sau activeaza in alte domenii. Nu sunt singuri, suntem multi?, a declarat Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

Regizor: Silviu Munteanu. Casa de productie: TNT Studio.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus