Now Reading
Guess Who lanseaza un nou single, “Timp”

Guess Who lanseaza un nou single, “Timp”

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta cel mai nou single Guess Who, “Timp”, pe canalul de YouTube Okapi Sound si pe toate platformele muzicale de streaming.

“Timp” este lansata la aproximativ un an de cand Guess Who a lansat cel de-al treilea album, “Un Anonim Celebru”, material care contine piese precum “Prea Curand” (feat. Tudor Chirila), “Stele” (feat. Nane) sau “Cupidon” (feat. Irina Rimes), una dintre cele mai difuzate piese ale anului trecut.

Refrenul noului single Guess Who contine versuri din binecunoscuta piesa “Ani de liceu”, coloan? sonora a filmului “Liceenii”, compusa de Florin Bogardo si scrisa de Sasa Georgescu in anul 1986.

Single-ul este produs de Grasu XXL si Guess Who in studioul Okapi Sound, alaturi de Mitza (Synth Pad), Alex Cotoi (chitara, percutie), Harvis Cuni Padron (trompeta) si Eduard Nicolae (Rhodes). De mixaj si masterizare s-au ocupat Grasu XXL si Cristi Dobrica.

See Also

De curand, pe canalul de YouTube Okapi Sound a fost lansat integral concertul de lansare din Bucuresti a celui mai nou album Guess Who, eveniment care poate fi ascultat si pe platformele de streaming.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top