Now Reading
Thalia a lansat un nou single “caliente” alaturi de Natti Natasha – “No me acuerdo”

Thalia a lansat un nou single “caliente” alaturi de Natti Natasha – “No me acuerdo”

Thalia se intoarce pe piata inregistrarilor, cu noul single lansat ieri noapte, “No me acuerdo”, primul single inclus pe noul sau album inregistrat in propriul sau studiu si care va fi lansat pe piata in toamna.

Acest cantec vine ca un dar a ceea ce va fi urmatorul meu album. De prima data cand l-am auzit m-am emotionat atat de mult incat fix in ziua aceea l-am si inregistrat“, a declarat Thalia pentru El Nuevo Herald, dupa ce a descris tema ca fiind “amuzanta picanta si foarte ritmica.”

Cantareata a ad?ugat ca versurile sunt povestea oricui a avut o scurta pierdere de memorie si, in acelasi timp, subliniaza dorinta femeii de a se iubi si de a respecta pe sine fara a renunta la convingerile ei.
Videoclipul a fost filmat in Manhattan, in regia lui Daniel Durán.

In ceea ce priveste includerea artistei dominicane de reggaeton, Natti Natasha, in productie, Thalia a spus ca subiectul piesei a avut nevoie de o femeie intensa si pasionala, asa cum este Natti. De aceea nu a ezitat sa o apeleze.

Prima artista care mi-a venit in minte a fost Natti si cum sunt intensa, i-am trimis de indata piesa“, a declarat Thalia, care si-a amintit ca din primul moment de cand a inceput sa vorbeasca cu artista de reggaeton a avut loc o ” chimie incredibila. ” “Cand incepeam o propozitie, ea concluziona. Si amandoua avem acelasi simt al umorului. Toata complicitatea poate fi vazuta in videoclip“.

Interpreta a subliniat ca pentru ca un cantec sa intre in repertoriul sau “trebuie sa aiba viata, bucurie, o poveste de spus si un ritm care imi misc sufletul“.

Despre productia viitorului album Thalia a spus ca timp de cateva luni a lucrat acasa cu un grup de compozitori de diferite nationalitati cu care a format un fel de atelier de creatie unde bucuria nu lipsea niciodata.

See Also

Albumul va include partea mea romantica, baladele mele scurte, care ii insotesc pe oameni in durerea lor, si acea alta fateta sexy si petrecareata care ma caracterizeaza“, a anticipat cantareata fara sa se incurce in detalii.

In ultimele luni, Thalia a fost mai ocupata decat oricand. In afara de înregistrarea noului sau album si atentia acordata liniei sale de haine, pantofi, bijuterii si lenjerie, actrita si cantareata Thalia Sodi s-a alaturat sotului ei, Tommy Mottola, in productia despre: Muzicalul Donna Summer, un spectacol inspirat de vedeta muzicii disco, care ocupa panoul de pe Broadway din aprilie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top