Now Reading
Pasha Parfeni ne aduce Hotii!

Pasha Parfeni ne aduce Hotii!

Ai iubit vreodata pe furis? Ai trait clipele in care adrenalina da peste margini si-ti pare ca inima ta va exploada de cat de tare pulseaza in momentul cand vezi persoana draga, o cuprinzi, o mangai… Dar stii ca puteti fi prinsi in flagrant ca Hotii….
Cu totii am avut asa relatii cand trebuie sa ascunzi iubirea de oameni si lumina, tocmai pentru a o face sa existe. Aceasta este unica forma in care iubirea functioneaza.
Ai trait vreodata asa iubire? Ai ascuns-o, chiar si atunci cand ai vrut s-o strigi in gura mare, ca sa stie toata lumea despre fericirea ta fara margini?
Daca aceasta este forma de iubire pe care o traiesti, nu esti singur, iar Pasha Parfeni ti-a pregatit o melodie noua, „Hotii”, special pentru tine si povestea ta.
Lumea nu este asa simpla cum pare la prima vedere. Cele mai interesante lucruri se intampla atunci cand nu ne asteptam; ele nu incap in stereotipuri si descrieri, si raman ascunse , ferite de pareri, judecati si scenarii strainea declarat Pasha Parfeni.
Pasha Parfeni ne surprinde si de aceasta data cu un nou videoclip, desprins parca din filmele hollywoodiene. Filmarile au durat 3 zile si au avut loc in Chisinau, iar rezultatul sparge orice tipar, in materie de productii video.
Spre bucuria si nerabdarea fanilor, Pasha Parfeni promite sa revina vara aceasta inca cu cateva piese. Va urma ceva grandios si elegant, iar noua nu ne ramane decat sa asteptam urmatoarele realizari ale artistului.
Pasha Parfeni a reprezentat cu succes Republica Moldova la concursul Eurovision, in 2012, cu piesa „Lautar”, iar in 2013 cu melodia „O mie”, compusa pentru Aliona Moon.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top