Acum citește
ANDRA si Pachanga lanseaza cea mai hot piesa a verii – „Sudamericana”

ANDRA si Pachanga lanseaza cea mai hot piesa a verii – „Sudamericana”

Andra, cea mai iubita artista din Romania, lanseaza un single in limba spaniola, “Sudamericana”, impreuna cu Jay del Alma si MC Sesman, adica trupa Pachanga. Rapperii latino au devenit extrem de populari in intreaga lume dupa succesul fulminant al piesei “Loco”.

“Sudamericana” a fost compusa de Mihai Constantin si membrii trupei Pachanga, chiar in studiourile Andra Records, iar Andra a fost cucerita instant de ritm si versuri. Cantecul vorbeste despre o iubire secreta, dar imposibil de uitat. Asa cum spun si versurile: “Nu exista iubire mai puternica precum cea a unei femei latino“ / “No hay amor como el de una latina“.
Alex Ceausu a regizat videoclipul pentru care s-a filmat 24 de ore fara oprire.

De la prima ascultare am avut acel sentiment ca Sudamericana este o piesa care va merge la sufletele oamenilor, ca va ridica pe oricine de pe scaun, are un farmec aparte, mai ales daca ai sange latin. Mi-am dorit mult ca Jay si Sesman sa cante pe piesa cu mine, sa isi puna amprenta pe ea, inconfundabilul stil reggaetton”, a declarat Andra.

O cunoastem pe Andra, ne place muzica si vocea ei incredibila, credem ca are o atitudine perfecta pentru stilurile latino, reggaeton, se vede ca are sangre latino! Ne bucuram sa facem parte din acest proiect si speram ca Sudamericana sa depaseasca succesul single-ului Loco!“, au declarat Jay del Alma si MC Sesman.

Vezi și

Piesa „Sudamericana” a fost produsa de Andra Records in colaborare cu Latin Entertainment, fiind o coproductie cu MediaPro Music. Nu e prima colaborare a Andrei cu artisti internationali. Single-ul “Without You“, featuring David Bisbal, artist castigator al premiilor Grammy Latino, a inregistrat un record de vizualizari in Romania, chiar de la lansare si s-a mentinut in topuri, atat in tara, cat si pe alte meridiane.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus