Now Reading
BRUKENTHAL FEST | Cincizeci de ani de cariera muzicala pentru Ricky Dandel. Special guest: Florin Piersic!

BRUKENTHAL FEST | Cincizeci de ani de cariera muzicala pentru Ricky Dandel. Special guest: Florin Piersic!

Eveniment de tinuta la Palatul Brukenthal din Avrig, alaturi de artisti celebri. In ordine alfabetica: Ricky Dandel si Florin Piersic, pentru o seara relaxanta de vara, pe 10 august, cu amintiri dintre cele mai placute, chiar la poalele Carpatilor Transilvaneni, intr-un decor mirific, un ansamblu arhitectural baroc, unic in Europa, ce a fost Resedinta de Vara a lui Samuel von Brukenthal.
Lasati-va purtati de farmecul gradinilor baroce din secolul al XVII-lea, de glasul & talentul inconfundabil al lui Ricky Dandel si farmecul actoricesc inegalabil al lui Florin Piersic!
Pretul unui bilet este de 99 lei si se vor gasi in numar limitat, ceea ce face din acest eveniment unul exclusivist. Locurile vor fi cu scaune!
Biletele se vor putea procura de maine, 12 iunie, de pe startickets.ro!
Mult mai multe informatii pe gqentertainment.ro de la 1 iulie!
Fii si tu parte din acest manunchi special al iubitor de muzica, teatru si buna dispozitie, in compania veritabilelor valori!
Totodata, in incinta Palatului Brukenthal veti gasi o varietate de posibilitati de relaxare, toate incluse in pretul biletului de 99 de lei: restaurant cu produse bio, terasa, expozitii de vara si bunuri sasesti, expozitie de haine medievale, posibilitate de a vizita ferma de cerbi, ponei, de care se vor bucura maxim copiii, biserica fortificata de la Hosman si multe, multe alte activitati turistice pentru momente de neuitat!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top