Now Reading
Lora si Doddy revin cu o colaborare fresh – “Dor sa te ador”

Lora si Doddy revin cu o colaborare fresh – “Dor sa te ador”

Dupa piesa “Bine Mersi”, Doddy si Lora au colaborat din nou. Noua melodie se numeste “Dor Sa Te Ador” si vorbeste despre toate lucrurile care se schimba odata cu trecerea timpului.
Daca in vara anului 2014, “Bine mersi” (31 milioane vizualizari) vorbea despre flirt si relatii, “Dor sa te ador” ne aduce in fata unei despartiri si a ranilor care raman in urma. Videoclipul piesei este regizat de Ionut Trandafir si filmat in doua locatii: Predeal si Constanta, la mai bine de o luna distanta intre ele.
Chimia muzicala dintre mine si Lora s-a putut observa in urma cu patru ani, cand melodia noastra ajungea numarul 1 in topuri, unde a si ramas cateva saptamani. Cand am compus <>, am avut un flashback si am simtit ca Lora este cea cu care trebuie sa cant aceast? piesa. In timp ce scriam refrenul, auzeam vocea ei. Asadar, nu pot decat sa fiu fericit ca suntem inca o data pe aceeasi lungime de unda. De data aceasta insa, povestea fericita de altadata se lasa cu Dor!”, a spus Doddy
“Este o piesa care m-a cucerit de la prima ascultare. O melancolie dulce-amaraa care insa nu te face sa plangi, ci sa dansezi. Ma bucur ca am avut ocazia sa colaborez din nou cu Doddy.”, a adaugat Lora.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top