Now Reading
ADDA lanseaza piesa „Arde” feat Killa Fonic

ADDA lanseaza piesa „Arde” feat Killa Fonic

Fanii ADDEI se bucura de o noutate din partea artistei, care spune ca a lucrat cu multa daruire la o piesa diferita pentru ea: „Arde”, in colaborare cu Killa Fonic. Pe langa mesajul foarte puternic, ADDA spune ca atat versurile, dar si imaginea din videoclip o pun intr-o ipostaza noua.
Arde e o piesa altfel, speciala. Desi e de dragoste, imi arata si latura sexi, feminina. Ma bucur mult ca e o colaborare cu Killa Fonic. Nu ar fi sunat atat de bine cu nimeni altcineva si imi doresc sa ajunga la oameni. Sa le placa, sa o simta si sa o cante“, spune artista.
La randul sau, Killa povesteste ca a fost foarte incantat de colaborarea cu ADDA, apreciind ca „a fost o experienta incredibila sa lucrez cu Mrs. BALADDA! Sunt fascinat de felul in care scrie si compune, dar si de felul in care isi simte muzica si o exprima. In ziua in care am fost invitat sa colaboram pentru aceasta melodie, am stiut ca voi si invata ceva dupa si spun asta pentru ca mi-a placut enorm ideea de duet, 2 strofe de fes, plus part C! Sunt in continuare la fel de hyped!“. Muzica este semnata de ADDA, Georgian Idriceanu, Ioan Nacu, Killa Fonic si Diana Ghita, textul de ADDA, Killa Fonic, Diana Ghita si Ana Stefan, productia audio de Georgian Idriceanu, iar chitare – Ioan Nacu. Regia videoclipului apartine lui TrandaFilm, productia video lui Catalin Rizea si Radu Selaru.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top