Now Reading
Marius Moga a iesit din zona de confort o data cu noul videoclip – “Ma doare la bass”

Marius Moga a iesit din zona de confort o data cu noul videoclip – “Ma doare la bass”

Marius Moga a lansat astazi videoclipul noului sau single, “Ma doare la bass” featuring Shift & What’s Up. Pentru acest videoclip au fost necesare patru zile de filmari, scenariul si regia apartinandu-i lui Iulian Moga.
Marius Moga a share-uit o gluma cu fanii de pe Instagram, spunandu-le ca, de-a lungul celor patru zile de filmari, fratele sau, Iulian, s-a razbunat pentru toata copilaria. Cei doi frati au avut o copilarie foarte frumoasa, din care nu au lipsit distractiile si nazbatiile normale varstei. Cert este ca tot ce iese din mana fratilor Moga promite succes, mai ales atunci cand lucreaza impreuna.
La filmari, Marius Moga a iesit din zona de confort si s-a deghizat in mai multe personaje care mai de care mai surprinzatoare. Videoclipul “Ma doare la bass” este unul plin de surprize, fanii putandu-l vedea pe Marius Moga asa cum nu l-au mai vazut niciodata. Printre surprize se numara si aparitiile marilor actori Maia Morgenstern si Razvan Vasilescu, in rolurile de parinti ai artistului in clip.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top