Now Reading
Arash, Pitbull, Nyusha si Blanco au lansat ‘’Goalie Goalie’’, noul imn FIFA

Arash, Pitbull, Nyusha si Blanco au lansat ‘’Goalie Goalie’’, noul imn FIFA

Arash, cantaretul si compozitorul, care a luat Discul de Platina in nenumarate randuri, Pitbull, rapperul care a spart topurile internationale, Nyusha, superstarul rus si Blanco, un artist in plina expansiune si-au unit fortele ca sa creeze piesa ‘’Goalie Goalie’’. Aceasta este scrisa pentru Cupa Mondiala Fifa 2018 si a fost ascultata in premiera in deschiderea Cupei Mondiale, din Rusia, de pe 14 iunie.

Colaborarea combina unicitatea fiecarui artist, acel fler care i-a propulsat de fiecare data in topuri de renume. Arash a lansat numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 in multe tari europene, avand peste 1 miliard de views pe Youtube. Single-ul lui ‘’Dooset Daram’’ este in Global Chart-ul Top 50, de la Shazam.

‘’Climate Change’’, al zecelea album al lui Pitbull si primul lui ‘’Greatest Hits’’ l-au plasat intre artistii cu cele mai vandute albume din toata lumea.

Nyusha este una dintre cele mai de succes artiste pop din Rusia. A castigat multiple Music Award si este mentor in emisiunea ‘’Vocea Rusiei Junior’’. De asemenea, a fost desemnata ambasador oficial pentru Cupa Mondiala FIFA din Rusia 2018.

Clipul video, regizat de Fred Khoshtinat, are un mesaj puternic, continand reconstituiri ale locurilor istorice importante si ale obiectivelor turistice, cat si interpretarile artistice, dansurile, scheme din fotbal si efecte speciale pentru a sublinia toata starea clipului.

Fanii au inceput deja sa intre in miscarea #GoalieGoalie, pornita de clip pe social media, in care uploadeaza poze si clipuri inspirate din fotbal. Piesa a fost scrisa de Mohombi, Cederic Lorrain, Blanco, Alexandru Cotoi, Armando Christian Perez si produsa de Alexandru Cotoi.

See Also

‘’Cele mai mari pasiuni ale mele sunt fotbalul si muzica. Mereu am crezut ca daca nu-mi merge cu muzica, pot sa am o cariera de succes in fotbal. Cupa Mondiala FIFA este cel mai mare eveniment de genul din lume si reuneste oameni pasionati de fotbal de pretutindeni. Tourneul de anul acesta din Rusia e o experienta incredibila! Mi-ar placea sa raspandesc energia pozitiva, de aceea am si inregistrat piesa. Sunt flatat si incantat in acelasi timp ca piesa mea a ajuns la Cupa Mondiala de anul acesta si sustin cu tarie meciurile’’. – Arash

‘’Muzica nu cunoaste bariere. Indiferent de limba, gen, ritm, intotdeauna gaseste calea spre inimile ascultatorilor. Am vrut sa cream o stare festiva cu piesa noastra, dedicata microbistilor din toata lumea’’. Muzica ar trebui sa ne uneasca, indiferent de credinte, culoarea pielii sau cultura. De asemenea, pentru mine e important sa comunic strainilor ca rusii sunt oameni primitori si receptivi’’ – Nyusha

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top