Now Reading
Alama, Nicole Cherry si Pacha Man lanseaza single-ul “S’agapao”

Alama, Nicole Cherry si Pacha Man lanseaza single-ul “S’agapao”

Vara, vibe-ul grecesc si productia romaneasca se completeaza perfect in S’agapao, cea mai noua piesa Alama feat. Nicole Cherry & Pacha Man. Piesa, compusa de Alama in mai putin de 12 ore, a pus-o pe Nicole Cherry in ipostaza de a canta pentru prima data in limba greaca.

Vreau sa le multumesc celor doi artisti ca au avut incredere in acest proiect, aportul lor este enorm. Nicole m-a surprins cu dictia ei in greaca, desi era prima data cand rostea cuvinte grecesti. De voce nu mai zic, e un talent innascut, un om de nota 10. Vreau sa le multumesc si baietilor de la MediaPro Music si Loops Production pentru videoclip si implicare”, a declarat Alama.

Ma bucur ca am ocazia sa cant in limba greaca, asta datorita lui Alama, caruia ii multumesc. Sper ca publicul sa rezoneze cu mesajul nostru si sa se distreze cat mai mult pe aceasta piesa, pentru ca este o colaborare fresh”, a recunoscut si talentata Nicole Cherry.

La randul lui, Pacha Man are numai cuvinte de lauda despre aceasta experienta: „Sunt incantat ca fac parte din acest proiect, in primul rand pentru ca are potential atat national, cat si international, dar mai ales pentru ca e in colaborare cu doi artisti pe care ii admir si care sunt un model pentru noua generatie”, a spus el.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top