Now Reading
Alex Velea si ANTONIA, iubire fierbinte in „Sahara”

Alex Velea si ANTONIA, iubire fierbinte in „Sahara”

Senzualitate, culoare si multa caldura se regasesc in cel mai recent single semnat Alex Velea. Inspirat de iubirea sa pentru ANTONIA, artistul lanseaza piesa „Sahara”, cu un videoclip exotic, asemenea unei „1001 de nopti” moderne, care aminteste de farmecul desertului si al iubirilor nemuritoare. Noul single este o colaborare cu ANTONIA si Lino Golden, artist Golden Boy Society si Global Records.

Sahara. E clar ca doar pronunti numele acestui desert si te incalzesti. Acesta reprezinta totodata „infinitul”, „marea de nisip”, care poate sa fie atat persoana iubita, cat si „IUBIREA” insasi. Piesa are un vibe diafan, te poarta printre dune si te face sa mai vrei sa o asculti o data. Am lucrat cu o echipa de filmare foarte fresh, care a redat in imagini elocvente sound-ul creat. Le multumesc tuturor celor implicati in proiect.” spune Alex Velea.

Single-ul „Sahara” este un featuring cu ANTONIA si Lino Golden, muzica este semnata de Denis Robes (The Motans), Alexandru Cotoi, Sebastian Barac si Marcel Botezan (Marco&Seba), Alex Velea si Mark Stam, in timp ce versurile sunt scrise de Denis Robes (The Motans), Alex Velea si Lino Golden. Producatori muzicali ai piesei sunt Alexandru Cotoi, Sebastian Barac si Marcel Botezan (Marco&Seba). Regia clipului ii apartine lui Bogdan Paun, DoP Alexandru Muresan, concept NGM Creative & Alex Velea, productie video Loops Production.

Aceasta nu este prima oara cand Alex Velea si ANTONIA se intalnesc pe platourile de filmare. Anul trecut artista a lansat „Iubirea mea”, primul clip al sau in care aparea Alex Velea si care are aproape 32 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar anul acesta „Hotel Lounge”, care, la o luna de la lansare are deja aproape 5,5 milioane de vizualizari pe YouTube. ANTONIA a aparut si ea in alte doua clipuri ale iubitului ei, „Defectul tau sunt eu” si „Sentimente sau instincte”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top