New Song & Video – Sarah JSun – What If…

Sarah JSun a lansat noul single, “What if…”, o piesa dance cu influente deep house. Interventiile de vioara aduc un aer oriental cantecului.
Piesa are un mesaj puternic, despre legatura care se creaza intr-o relatie, o conexiune care ramane chiar si dupa despartire.

Am fost foarte fericita sa lucrez la aceasta piesa, instrumentalul mi-a placut foarte tare, iar versurile si linia melodica au venit imediat pentru ca am scris despre lucruri pe care fiecare dintre noi le simte, la un moment dat. Sper ca cei ce asculta noua mea piesa, sa rezoneze cu mesajul caci tot ce îmi doresc este ca piesa sa ajunga la sufletele lor.a spus Sarah.

Piesa a fost lansata cu videoclip, filmat la Piatra arsa, Bucegi, si cel care s-a ocupat de acest video a fost Dan Andrei Paraschiv.
Proiectul meu activeaza mai cu seama pe plan international, în Turcia si Liban si mi-am dorit ca urmaritorii mei sa vada ce peisaje superbe avem în Romania si faptul ca tara noastra este cu adevarat complexa prin peisajele ei. “
Productia audio-video a fost asigurata de Shiva Media Studios, mai exact Alexander Shiva si Mircea Prusan, cu care Sarah a colaborat de-a lungul timpului.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus