Now Reading
Biletele pentru Festivalul Concurs Cerbul de Aur au fost puse in vanzare

Biletele pentru Festivalul Concurs Cerbul de Aur au fost puse in vanzare

Pentru cele cinci zile ale Festivalului, organizatorii au pus in vanzare mai multe categorii de bilete – Club Cerbul de Aur, VIP, Categoria 1, Categoria 2 si Categoria 3 si abonamente -, cu preturi pornind de la suma de 50 de lei. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro si in reteaua magazinelor partenere: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinariile OMV, librariile Carturesti, Diverta si Humanitas.
In anul Centenarului Romaniei si semicentenarului festivalului, Cerbul de Aur va avea un format special, cu o Gala Aniversara, doua zile de concurs, o Gala a Festivalului si recitaluri ale invitatilor speciali. Festivalul se va incheia cu show-ul Romania Centenar, un spectacol ce va reuni muzica populara traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.

Cerbul de Aur 2018 – o editie aniversara pe a carui scena vor urca cei care ne-au cucerit cu hituri precum „You’re Beautiful” sau „Goodbye My Lover” ori „This Is The Life”, adica britanicul James Blunt si solista din Scotia Amy Macdonald. Dar nu numai! Afisul Festivalului international organizat de TVR este tinut si de artisti de pe primele locuri la Eurovision Song Contest: castigatoarea marelui trofeu Gigliola Cinquetti (1964) si cipriota Eleni Foureira, ocupanta locului secund in 2018.

Celebrul violonist si compozitor Edvin Marton, apreciat pentru stilul sau unic de a imbina muzica clasica cu pop-rock-ul, va fi, de asemenea, prezent la Festivalul de anul acesta. Vestile bune nu se opresc aici, organizatorii promit inca un artist de top pe scena Festivalului.

Recitalurile, programate pe intreaga perioada a festivalului – 29 august – 2 septembrie, vor fi momente de respiro pentru concurentii inscrisi in Concursul International de interpretare Cerbul de Aur. In acest an, in competitia pentru Marele Trofeu vor intra 18 concurenti.

See Also

Prezentatorii evenimentului vor fi frumoasa romanca Madalina Ghenea si actorul italian Gabriel Garko.

Evenimentul va fi transmis in direct si in exclusivitate de Televiziunea Romana.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top