Now Reading
Jukebox si Bella Santiago canta pentru viata pe 26 septembrie, la Hard Rock Cafe Bucuresti

Jukebox si Bella Santiago canta pentru viata pe 26 septembrie, la Hard Rock Cafe Bucuresti

Anul acesta, pe 26 septembrie, la Hard Rock Cafe Bucuresti, va avea loc a doua editie #JukeboxForLife eveniment caritabil dedicat in totalitate unor cauze nobile pe care oamenii frumosi de la Jukebox, impreuna cu Bella Santiago, o sustin 100%.

Ne-am propus sa organizam, in fiecare an, un concert pentru a sustine o cauza nobila, pentru a ajuta asa cum putem noi, prin muzica. Anul acesta, pe 26 septembrie, la Hard Rock Cafe Bucuresti, a doua editie #JukeboxForLife este dedicata, de data aceasta, proiectului initiat de #Asocia?iaAltruist in vederea construirii unei case pentru o familie nevoiasa, cu cinci copii minori, dintr-un catun din judetul Buzau, care, de peste 2 ani, traieste intr-o magazie. Daca si tu vrei sa-i ajuti, vino la concertul nostru, sau doar cumpara bilete, sau poti dona orice suma doresti direct in contul Asociatiei Altruist, cu mentiunea:
“O casa pentru cinci copii”
ASOCIATIA ALTRUIST, cont: RO41BTRLRONCRT0391287801 deschis la Banca Transilvania Bucuresti, Str. Fabricii nr. 10, sector 6, Cod Fiscal: 29904150
Website: www.asociatia-altruist.com
Email: florina.bizic@asociatia-altruist.com
Tel: 0729.199.218
Avem nevoie sa strângem 10.000 euro pentru a construi o casa modesta, unde copiii sa poata avea o viata normala si sanatoasa.
Toate incasarile din bilete vor fi donate
, a declarat trupa Jukebox.

Biletele pot fi cumparate de aici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top