Now Reading
David Guetta colaboreaza cu Anne-Marie pentru piesa “Don’t Leave Me Alone”

David Guetta colaboreaza cu Anne-Marie pentru piesa “Don’t Leave Me Alone”

Multi artisti internationali sunt pe lista colaborarilor de pe piesele DJ-ului si producatorului francez David Guetta, iar cu acest nou single, “Don’t Leave Me Alone”, el o adauga pe lista sa si pe talentata Anne-Marie.
Aceasta piesa ii pune in valoare vocea artistei si este perfecta pentru zilele fierbinti de vara! Legat de colaborare, David Guetta declara: “Anne-Marie este un artist uimitor! Sunt foarte mandru de piesa noastra si fericit ca o putem impartasi cu voi!”
Cu piesele “Flames” si “Mad Love” inca in topuri, “Don’t Leave Me Alone” continua seria de piese de succes lansate de catre David Guetta in acest an, incluzand si “Like I Do” cu Martin Garrix si Brooks, dar si “Your Love” cu Showtek.
In timp ce vara aceasta artistul are concerte in toata lumea, fiind sezonul festivalurilor, David Guetta se pregateste sa-si lanseze cel de-al 7-lea album din cariera, care este programat sa apara spre finalul acestui an.
Intre timp, Anne-Marie, care in prezent este alaturi de Ed Sheeran in cadrul turneului lui international, a ajuns sa fie cel mai bine vandut artist din acest an din Marea Britanie. Albumul ei de debut, “Speak Your Mind”, a fost lansat in luna aprilie a acestui an si s-a vandut in peste 1 milion de exemplare la nivel global.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top