Now Reading
Dupa un succes urias la Eurovision 2018, frumoasa Eleni Foureira a lansat noul videoclip pentru “Caramela”

Dupa un succes urias la Eurovision 2018, frumoasa Eleni Foureira a lansat noul videoclip pentru “Caramela”

Ce obtii din combinatia dintre cei mai buni compozitori de la Eurovision cu superstarul Eurovision de anul acesta? O nebunie! Doron Medalie, cel care a scris piesa “Toy” castigatoarea Eurovision 2018, a colaborat cu frumoasa cipriota cu origini grecesti, Eleni Foureira, pentru noul ei single “Caramela”.
Doron a scris, de asemenea, piesele “Made of Stars” (Israel 2017) si “Golden Boy” (Israel 2015), piesa din urma incredintand-o si lui Eleni pentru propria sa versiune in limba greaca – “Sto theo me paei” , asa ca Eleni si Doron nu sunt la prima colaborare!
Ceilalti compozitori din spatele “Caramela” sunt Moshe Peretz si Avi Ochayon, iar versurile in limba greaca au fost scrise de Sofia Papavasiliou si Eleni Foureira.
Cantecul serveste drept coloana sonora originala pentru filmul Aigaio SOS, iar referintele la film (care vor aparea pe 15 noiembrie) pot fi vazute pe tot parcursul videoclipului, in care Eleni danseaza si se distreaza, aratandu-ne, din nou, de ce este una dintre cele mai sexy femei din Europa la ora actuala.

Eleni Foureira va sustine un super recital in cadrul Festivalului Cerbul de Aur din acest an, in data de 1 septembrie, in Piata Sfatului din Brasov. Biletele pot fi achizitionate de pe eventim.ro si din reteaua de magazine partenere ale acestuia (Carturesti, Humanitas, Diverta, Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour si benzinariile OMV).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top