Now Reading
HOT VIDEO! Maluma – “Mala mia”

HOT VIDEO! Maluma – “Mala mia”

Maluma a fost dintotdeauna tinta criticilor si, de aceasta data, starul latino hot in varsta de 24 de ani a decis sa nasca noi controverse, o data cu lansarea noului sau videoclip pentru single-ul “Mala Mia”. Clipul incepe cu superstarul columbian care se trezeste intr-o camera inconjurat de femei frumoase, dupa ce aude soneria. Cand deschide usa, gaseste un grup de producatori pregatiti sa inregistreze single-ul. Piesa incepe si Maluma da startul unei petreceri incendiare la piscina.
Cum se termina povestea, va lasam sa descoperiti singuri, insa va putem spune ca versurile piesei dovedesc foarte clar ca lui Maluma nu-i pasa de critici si indiferent de ce spune presa, el va continua sa isi traiasca viata exact asa cum vrea.
“Mala Mia” a fost scrisa de Maluma, Edgar Barrera, Stiven Rojas, Johany Alejandro Correa si Rude Boyz (Kevin Jimenez si Bryan Lezcano) si a fost produsa de Johany Alejandro Correa si Rude Boyz. Videoclipul a fost filmat in Miami, regizat de Jessy Terrero si produs de Cinema Giants.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top