Now Reading
Aurelian Temisan si Ilinca Avram prezinta prima seara a Festivalului Cerbul de Aur

Aurelian Temisan si Ilinca Avram prezinta prima seara a Festivalului Cerbul de Aur

Prima seara a Festivalului Cerbul de Aur ii aduce alaturi pe Ilinca Avram, prezentatoarea matinalului de la TVR Moldova si Aurelian Temisan. Ea blonda, el brunet, ea moldoveanca din Basarabia, el oltean de la Craiova, ea firava si delicata, el inalt si puternic. Amandoi, insa, artisti obisnuiti cu scena si publicul. Ilinca si Aurelian sunt cei doi prezentatori ai spectacolului ce deschide editia aniversara Cerbul de Aur 2018.

De la ultima editie a Cerbului din 2009, pe care de altfel am prezentat-o, iata-ne in 2018, la editia jubiliara. Catre cine va pleca Cerbul? Va ramane undeva in Romania, va pleca in Europa sau intr-un alt colt al lumii? Nu stim. Stim doar ca, in perioada 29 august – 2 septembrie, ne vedem in Piata Sfatului, la Cerbul de Aur”, ne anunta Aurelian. „Pe 29 va dau intalnire direct de pe scena, pentru ca voi fi la carma prezentarilor. Asadar, ne vedem pe scena, la seara de deschidere a Cerbului!”.

Om de televiziune, dar pasionata si de muzica, Ilinca debuteaza pe scena din Piata Sfatului la bratul lui Aurelian Temisan, aflat la a doua experienta ca prezentator al prestigiosului Festival.

Este o onoare pentru mine sa dau start evenimentului anului din Piata Sfatului, alaturi de Aurelian Temisan. Este un eveniment istoric ce marcheaza 50 de ani de la prima editie, dar si Centenarul Marii Uniri”, spune Ilinca. „Este si o mare responsabilitate, avand in vedere ca doar doua basarabence au mai prezentat Cerbul de Aur, acestea fiind marea actrita Stela Popescu si inegalabila Anastasia Lazariuc. Va fi o seara memorabila pentru mine! Va asteptam cu drag in data de 29 august la Brasov, la un spectacol de gala! Ne vedem acolo!”, incheie Ilinca.

Editia aniversara debuteaza pe 29 august, cu o seara de gala dedicata artistilor care au marcat evenimentul de la Brasov, primul si cel mai mare Festival International de interpretare din Romania. Prima seara este o sarbatoare a laureatilor Festivalului, de la Luminita Dobrescu, primul artist roman care a castigat Marele Trofeu, la Paula Seling, Corina Chiriac sau Razvan Krivach.

In prima seara vor sustine recitaluri: Gigliola Cinquetti – castigatoarea marelui Trofeu Eurovision Song Contest 1964 si invitata la a doua editie a Cerbului de Aur, in anul 1969, Andra – laureata a editiei din 2005, interpretul de fado Paulo Braganza si trupa The Humans.

See Also

Biletele pentru Festival sunt disponibile pe site-ul Eventim si in reteaua partenerilor sai: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinariile OMV, librariile Carturesti, Diverta si Humanitas.

Evenimentul va fi transmis in direct si in exclusivitate la TVR 1 si TVR Moldova.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top