Now Reading
Jason Derulo si David Guetta lanseaza piesa “Goodbye” alaturi de Nicki Minaj si Willy Wiliam

Jason Derulo si David Guetta lanseaza piesa “Goodbye” alaturi de Nicki Minaj si Willy Wiliam

Jason Derulo isi lanseaza astazi cel mai nou single, numit “Goodbye”. Acesta este in colaborare cu David Guetta, Nicki Minaj si Willy William si contine versuri alat in limba engleza, cat si in limba spaniola. Piesa va beneficia si de un videoclip, care se va lansa luna viitoare. El a fost regizat de Hype Williams, care a lucrat de-a lungul timpului si cu alti artisti internationali precum Pharrell Williams, Kanye West sau John Legend.

Tot in perioada urmatoare, artistul va porni si intr-un turneu european, care va insuma 27 de concerte. Primul show va avea loc pe 19 septembrie in Dublin, iar ultimul pe 30 octombrie in Varsovia. Intreaga lista poate fi accesata pe www.jasonderulo.com/tour.

Cel mai recent hit al sau, “Swalla”, a trecut de 1 miliard de vizualizari pe YouTube. Piesa este in colaborare cu Nicki Minaj si Ty Dolla Sign si a fost lansata anul trecut. De asemnea, canalul sau de YouTube a trecut de 5 miliarde de vizualizari, iar pe serviciile de streaming, Jason Derulo a ajuns sa fie ascultat de peste 7 miliarde de ori.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top