Acum citește
Trupa Morandi s-a reunit si lanseaza un nou single, „Kalinka”

Trupa Morandi s-a reunit si lanseaza un nou single, „Kalinka”

Proiectul Morandi, lansat cu succes in 2005, revine cu o piesa si cu un videoclip nou. Andrei Stefan Ropcea, alias Randi, si Marius Moga si-au unit din nou fortele, cu scopul de a recuceri topurile.

Randi si Moga au continuat sa colaboreze pentru proiectul Morandi, insa au intrat mai rar in studioul de inregistrari, fiind ocupati cu proiectele solo. Recent, cei doi s-au reintalnit, au compus o piesa si asa s-a nascut „Kalinka”. “Mi-am comandat patru saci de haine pentru noul videoclip, pe care l-am filmat in Los Angeles. Regizor a fost Roman Burlaca, piesa se numeste «Kalinka», si speram sa rupem topurile”, a declarat Randi.

Recent, Randi a lansat single-ul “Ce te-as mai”, o melodie vesela, cu videoclip colorat, care a prins repede la public. In aceeasi saptamana, Marius Moga a lansat o piesa noua, “Ma doare la bass”, o colaborare cu What’s Up si Shift. Asadar, dupa ce au avut succes cu noile melodii solo, acum Randi si Moga spera sa dea lovitura si cu «Kalinka». „Este o surpriza foarte mare, pentru ca este vorba despre un remake dupa o piesa veche, ucrainiana. Noi am facut-o si in engleza, si in spaniola si se va duce in toata lumea”, a adaugat Randi.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus