Now Reading
INNA lanseaza propria aplicatie oficiala unde fanii pot descoperi continut exclusiv despre viata si cariera ei

INNA lanseaza propria aplicatie oficiala unde fanii pot descoperi continut exclusiv despre viata si cariera ei

INNA incepe toamna in forta, cu o surpriza pentru fanii ei. Artista lanseaza propria aplicatie in care fanii sai pot fi la curent cu noutati din viata si cariera ei, imagini video din turnee, videoclipuri oficiale, playlisturi digitale cu muzica ei, dar au si posibilitatea de a vorbi cu INNA in chat room-uri, dar si in chat privat. Aplicatia se numeste INNA si a fost lansata oficial astazi. Ea poate fi gasita pe iOS si Google Play la aceste link-uri:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.musicto.fanlink.inna
https://itunes.apple.com/us/app/inna-official-app/id1343991530?ls=1&mt=8

Am lansat aplicatia INNA pentru a fi si mai aproape de fanii mei, in orice colt al lumii m-as afla. O data pe saptamana va dau intalnire in chat room-ul din aplicatie sa raspund intrebarilor voastre”, a spus INNA. In plus, cei mai fideli fani pot obtine puncte care se transforma in premii datorita activitatii constante din aplicatie: de la postere semnate de INNA, albume, la tricouri si chiar un meet and greet cu artista.
INNA le da intalnire fanilor pe 5 septembrie in chat room-ul din aplicatia INNA pentru a le povesti despre planurile ei si albumul care se va lansa in curand.

Pana acum, acest an a fost plin pentru INNA. Artista a lansat single-ul „Pentru ca” impreuna cu The Motans. Cu peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din Romania, ajungand piesa numarul 1 conform Mediaforest, un veritabil hit de vara.

De assemenea, artista a sustinut concerte in Mexic, Turcia, Finlanda, Spania, Franta, Republica Dominicana. In paralel, INNA a petrecut mult timp in studio cu David Ciente, producatorul albumului „YO”, care se va lansa toamna aceasta. Patru dintre piesele artistei, „Si, Mama”, „Locura”, „La Vida” si “„Iguana”, au fost lansate printr-un proiect special, un album lansat exclusiv pe dozele de Coca-Cola Zero Zahar. Piesele pot fi ascultate daca dozele sunt scanate cu Shazam.

See Also

La sfâr?itul lui septembrie, INNA va pleca în turneu în Statele Unite ?i Canada pentru promovarea noului album „YO”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top