Now Reading
Xonia lanseaza single-ul si videoclipul “Crave You”

Xonia lanseaza single-ul si videoclipul “Crave You”

Xonia incepe toamna in forta, dupa o perioada de pauza muzicala, cu o piesa fresh, plina de energie si iubire. “Crave You” este un single dedicat relatiei ei de iubire.
Crave You’ este o piesa care imi aduce aminte de primele sentimente pe care le-am avut cand am inceput relatia mea cu Albert. Este o piesa fresh, in care fiecare dintre noi, care a iubit sau iubeste, poate sa se regasesca. Mi-am dorit de mult sa lucrez cu producatorul/songwriterul Trackstorm, Zola Gatcia si echipa Joz Music din Franta si iata ca visul meu s-a implinit. Piesa asta a fost propusa de ei special pentru mine. Au inteles ce sound mi-am dorit , acel pop music de care imi este dor de fiecare data sa il aud! Sper ca si voua sa va placa ‘Crave You’, la fel de mult cum imi place si mie“, a declarat Xonia.
Videoclipul piesei, regizat de Anthony Icuagu, a fost filmat intr-un parc de joaca pentru copii, din dorinta de a transmite oamenilor ca dragostea scoate la suprafata copilul din tine, copilul care stie sa traiasca si sa se bucure de toate lucrurile simple, fara a pune bariere sau limite.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top