Acum citește
S-a lansat videoclipul oficial “Mr. Loverman”!

S-a lansat videoclipul oficial “Mr. Loverman”!

Suedezul-congolez Mohombi, cantaret si compozitor cu multiple discuri de platina la activ, a captivat publicul cu melodia “Mr. Loverman” la inceputul verii lui 2018. Scrisa de Mohombi, Arash Labaf, Anderz Wrethov, Alex P & Victory si produsa de Alex P & Victory, piesa are un potential urias.
O linie melodica fermecatoare si o voce bantuitor de frumoasa creeaza o piesa incantatoare, marca Mohombi. Alaturi de noul videoclip oficial al piesei, pachetul “Mr. Loverman” este acum complet.
Regizat de Jay Veesualz si produs de Bruno Lopez si Power House, videoclipul oficial al piesei “Mr. Loverman” este o adevarata aventura vizuala, avand-o ca protagonista pe superba Ebony Anderberg.

De-a lungul timpului, Mohombi a lansat numeroase hit-uri si colaborari de succes, printre care si “Bumpy Ride”, “Miss Me” feat. Nelly, “Dirty Situation” feat. Akon, “Coconut Tree” feat. Nicole Sherzinger, “Suave (Kiss Me)” feat. Pitbull and Nayer si “(Habibi) I Need Your Love” feat. Shaggy.

In 2016, Mohombi castiga premiul Grammy (Best Latin Album) pentru rolul sau de compozitor la albumul lui Pitbull “DALE”. Un alt premiu castigat de artist este premiul BMI pentru “I Need Your Love” cu Shaggy. In 2017, Mohombi este din nou responsabil pentru o piesa ce devine hit la nivel mondial, “Mi Gente”, lucrand alaturi de J Balvin, Willy William si Beyonce. “Mi Gente” a ajuns la #3 in topul Billboard Hot 100 si a reusit sa se mentina #1 pe Spotify timp de 6 saptamani!

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus