Now Reading
Dony feat Baby C lanseaza piesa „Nothing like me”, filmata in Zakynthos

Dony feat Baby C lanseaza piesa „Nothing like me”, filmata in Zakynthos

Artistul Dony lanseaza single-ul „Nothing like me” feat Baby C, cu un videoclip filmat in cele mai frumoase locuri din Zakynthos. „Ideea videoclipului a fost a mea, m-am gandit la Grecia, unde locuieste si fratele meu. Imi place foarte mult acolo si m-a inspirat insula Zakynthos, am vazut niste locuri superbe pe internet si am zis ca aici trebuie sa filmam videoclipul. Am vorbit cu SAN, regizorul, care a venit cu stilul lui unic de a filma”, povesteste Dony despre cum a aparut ideea decorului din videoclip.
O coproductie Global Records si November, single-ul “Nothing like me” este compus de Laurentiu Duta, Corneliu Constantin Donici, versurile ii apartin lui Carlie Rompre, productia si mix-ul lui Laurentiu Duta, iar Anton San (SAN) este regizorul si directorul de imagine al videoclipului.
Colaborarea lui Dony cu Laurentiu Duta a fost una foarte fireasca, astfel ca piesa s-a legat imediat. „Eram la Constanta, l-am sunat pe Laurentiu Duta si am decis sa intram in studio sa inregistram. Asa s-au nascut primele acorduri ale piesei. Dupa care am colaborat cu Ovi (Ovidiu Bistriceanu) si cu Baby C, o rapperita foarte cunoscuta, pe care o puteti asculta in featuring si care a participat inclusiv la compozitia versurilor. Am incercat sa facem ceva deosebit, pozitiv, ceva ce am simtit pe moment”, adaugand ca este foarte incantat de rezultatul final.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top