Now Reading
Vescan lanseaza un nou single in colaborare cu MIRA “Ce-o fi, o fi”

Vescan lanseaza un nou single in colaborare cu MIRA “Ce-o fi, o fi”

Vescan revine cu un nou single in colaborare cu MIRA pentru piesa “Ce-o fi, o fi”, o piesa despre sensul vietii, cu mesaj puternic, emotionant.
“Ce-o fi, o fi” a fost compusa de Vescan, Mahia Beldo, MIRA si Jo si produsa de Mahia Beldo, master Adi Colceru.
Pentru acest videoclip, Vescan a lucrat in premiera cu Roman Burlaca si George Secrieru de la BRFilms, echipa care a semnat videoclipurile Carla’s Dreams, dar si Delia, INNA, GGirls.
Ce-o fi, ce o fi” este o piesa la care am pus mult, mult suflet si ma bucur ca mi s-a alaturat MIRA, o voce pe care o apreciez demult! Totul a pornit de la simpla intrebare : “Cum vezi viata ta peste 10 ani?” De aici totul a decurs foarte rapid, pana am terminat piesa. Ma bucur mult ca albumul #MuzicaSauNebunie continua cu piesa asta si sper sa intre in inimile oamenilor de la primul play. P.S: Pe MIRA o cunosc de ceva timp, am mai incercat sa facem o piesa si acum vreo 5 ani, dar se pare ca toate vin la timpul lor. Le multumesc mult tuturor pentru sustinere, peace and love”, a declarat Vescan.
Sunt foarte bucuroasa ca in sfarsit am reusit sa scoatem aceasta piesa impreuna, cand planul nostru era inca de acum 5 ani sa lansam ceva. Atat eu, cat si Vescan ne-am pus tot sufletul in “Ce-o fi…o fi” si sunt convinsa ca mesajul va ajunge fix acolo unde trebuie”, a spus MIRA

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top