Now Reading
Global Events organizeaza in premiera Turneul vloggerilor

Global Events organizeaza in premiera Turneul vloggerilor

Toamna aceasta, Romania are parte de o premiera: primul turneu al vloggerilor va ajunge in principalele orase ale tarii, iar cei mai cunoscuti vloggeri ai momentului vor fi prezenti pentru a impartasi din experienta lor in online. Turneul vloggerilor este organizat de Global Events si ii va reuni pe unii dintre cei mai urmariti vloggeri de la noi, de la Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, Andrei Zbarnoaia, la It’s Anca, Lino, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Diaconescu. Acestora li se vor alatura invitati speciali in fiecare oras in parte: Nadd Hu la Craiova, BRomania la Timisoara, Cristina Almasan la Cluj, Marisa Paloma la Brasov, Laura Giurcanu la Iasi, Vlad si Cristi Munteanu la Oradea si Ionut Rusu la Galati.
Primul turneu al vloggerilor la nivel national le va da ocazia celor care doresc sa participe sa asiste la paneluri de discutie pe subiecte interesante din domeniu, sa afle povestile acestor vloggeri, informatii pretioase despre inceputurile lor in acest domeniu, provocarile de zi cu zi si tendintele din domeniu. Cum a reusit Selly, de exemplu, sa ajunga cel mai urmarit vlogger din Romania, cu aproape 1,6 milioane de subscribers pe YouTube sau cum pasiunea pentru pictura si desenele pe sneakers facute de Graure s-au transformat intr-unul dintre cele mai urmarite conturi, acestea sunt doar cateva dintre subiectele pe care vloggerii le vor dezbate in cadrul acestui turneu. Mai mult decat atat, cei care isi vor achizitiona bilete cu optiunea „meet-and-greet” vor putea sta fata in fata cu vloggerii preferati, pentru a le pune intrebari sau a face fotografii. Biletele „meet-and-greet” sunt valabile DOAR cu bilet de acces la spectacolul respectiv. Nu va lipsi nici muzica favorita a tinerilor, pentru ca toate aceste intalniri se vor incheia cu cantari ale celor de la 5gang si Lino Golden.
Turneul vloggerilor va incepe la Cluj pe 11 noiembrie (Sala Polivalenta), apoi va continua la Bucuresti pe 18 noiembrie (Sala Palatului), Timisoara pe 24 noiembrie (Sala Olimpia), Galati pe 9 decembrie (Sala Sporturilor Dunarea), Iasi pe 10 decembrie (Sala Polivalenta), Brasov pe 16 decembrie (Lux Divina), Craiova pe 20 decembrie (Sala Polivalenta), Oradea pe 22 decembrie (Arena Antonio Alexe).
Bilete sunt disponibile aici.
Turneul vloggerilor este un eveniment organizat de Global Events.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top