Now Reading
ADDA lanseaza piesa „Mama soacra”, cu un subiect incarcat emotional, din viata multor familii din Romania

ADDA lanseaza piesa „Mama soacra”, cu un subiect incarcat emotional, din viata multor familii din Romania

ADDA abordeaza in cea mai recenta piesa a ei, „Mama soacra”, un subiect pe cat de delicat, pe atat de prezent in relatiile de familie: interactiunea dintre nora si mama soacra. Chiar daca ADDA se intelege absolut minunat cu mama sotului ei, dupa cum spune chiar ea, subiectul atat de prezent si de puternic incarcat emo?tional a inspirat-o pe artista sa compuna o melodie. Piesa „Mama soacra” vorbeste foarte direct despre lucrurile nespuse din relatia celor doua femei, despre sentimentul de abandon si cel de putere, dar si despre vindecare si despre cum iubirea, atat cea a mamei, cat si cea a viitoarei sotii, se pot impleti armonios.
Am scris aceasta piesa acum 2 ani si jumatate, inainte sa ma casatoresc. Inspiratia nu a venit din relatia cu soacra mea, care este o femeie foarte buna si intelegatoare, ci din jurul meu. Fie ca glumim pe aceasta tema, fie ca tr?im suferinte ascunse despre care nu putem vorbi direct, fara sa credem ca ranim, acest subiect poate fi atat de prezent si viu in vietile noastre.”, spune ADDA.
Ea a imaginat melodia si versurile piesei ca pe o discutie intre mireasa si mama soacra. „In piesa sunt cuvintele miresei care ii spune soacrei ca ii iubeste fiul cu adevarat, ca o intelege ca sufera ca cineva i-a baiatul, dar o roaga sa fie ingaduitoare si sa isi aduca aminte ca si ea a fost in situatia asta candva. Am scris-o din suflet, este o piesa plina de emotie si sper sa se simta asta”, adauga artista careia textul melodiei ii apartine integral.
Muzica piesei este semnata de ADDA, Serban Cazan, Idriceanu Georgian, Chopin, Vlad Mazarel, Florin Boka, productia audio de Hahaha Production si BalAdda Records, chitare Roland Kiss, viori Vlad Mazarel. Conceptul videoclipului este realizat de ADDA si Trandafilm, regia – Trandafilm, iar productia le apartine lui Catalin Rizea si Radu Selaru.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top