Now Reading
Grasu XXL x Guess Who lanseaza videoclipul piesei “Soareci in Labirint”

Grasu XXL x Guess Who lanseaza videoclipul piesei “Soareci in Labirint”

Okapi Sound & Universal Music Romania prezinta astazi, 9 octombrie, cel de-al doilea videoclip al unei piese de pe albumul-colaborare Grasu XXL si Guess Who.
Dupa prima piesa lansata, “Pentru un Gram de Atentie”, videoclipul “Doamne Ajuta!”, unul dintre cele mai urmarite si discutate clipuri din ultima perioada si, nu in ultimul rand, albumul “In Labirint”, cei doi artisti revin cu videoclipul piesei “Soareci in Labirint”.
Clipul prezinta imaginea unui oras aflat intre contraste, privit prin ochii unei fetite. O parabola urbana, o metropola in care saracia si bogatia se afla intr-o antiteza puternica.
Videoclipul a fost filmat de Ionut Trandafir (Trandafilm) cu o drona si un obiectiv tilt & shift ce a dat efectul de miniatura al orasului, efect folosit in premiera, in Romania, pentru acest clip.
Albumul “In Labirint” este primul material lansat în formula Grasu XXL x Guess Who ?i este disponibil pe toate platformele de streaming ?i download, urmând s? fie lansat pe CD ?i alte dou? suporturi fizice.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top