Now Reading
Bradley Cooper si Lady Gaga au ajuns in topul Billboard cu duetul pentru”Shalllow”

Bradley Cooper si Lady Gaga au ajuns in topul Billboard cu duetul pentru”Shalllow”

Bradley Cooper castiga prima sa intrare in topul Billboard Hot 100 (din data de 13 octombrie), cu piesa “Shallow”, duetul inregistrat impreuna cu Lady Gaga, ce intra direct pe locul 28. Piesa are un numar de 8,3 milioane de vizualizari in S.U.A. si 58.000 de descarcari vandute, potrivit Nielsen Music, în timp ce a urcat de pe locul 14 pe locul intai in topul vânzarilor digitale de piese (marcand cea de-a sasea piesa de number one a lui Gaga).
Duetul este “cu siguranta un eveniment record”, spune Nikki Chuminatto, director muzical in cadrul WTMX Chicago, care a difuzat piesa de 31 de ori saptamana trecuta.
“Shallow” este coloana sonora pentru filmul A Star Is Born, care a avut premiera in cinematografe vineri, in aceeasi zi in care coloana sonora a fost lansata. Cantecul a fost scris de Gaga, Mark Ronson, fostul vocalist Dirty Pretty Things Anthony Rossomando si vocalul Miike Snow, Andrew Wyatt.
Coloana sonora pentru A Star Is Born include alte patru piese cantate de duetul Gaga / Cooper, impreuna cu cinci melodii individuale Cooper si opt melodii exclusive semnate de Gaga.
Bradley Cooper isi face debutul regizoral cu A Star Is Born, el co-producand si co-scriind scenariul pentru film. Actorul il portretizeaza pe muzicianul Jackson Maine, care descopera personajul lui Gaga, Ally, in ultimul remake al filmului original din 1937, cu Janet Gaynor si Fredric March. Filmul a fost adaptat intr-un muzical din 1954, ce i-a inclus in distributie pe Judy Garland si a fost refacut ca muzical in 1976, cu Barbra Streisand si Kris Kristofferson.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top