Now Reading
Eleni Foureira – noul superstar al Europei

Eleni Foureira – noul superstar al Europei

Dupa ce a lasat publicul scandand de bucurie, o data cu aparitia ei incendiara din cadrul Eurovision 2018, unde s-a clasat pe locul al doilea cu 436 de puncte, Eleni Foureira continua sa puna Europa pe jar!

Succesul ei este de neoprit, iar presa europeana o numeste “Beyonce a Mediteranei”. Eleni se afla in prezent intr-un turneu sold-out in Europa, iar in cateva zile urmeaza sa lanseze un nou hit, scris de Alex Papaconstantinou, compozitorul “Fuego”. Piesa se numeste “Tómame”, in ritmuri reggaeton, cu versuri in engleza si spaniola.

De asemenea, pe 2 noiembrie, Eleni a fost invitata in cadrul Los40 Music Awards din Spania, iar din decembrie va fi unul dintre cei trei jurati ai show-ului de talente “La Banda”, care va fi difuzat in Grecia pentru prima data!

Din mai pana acum, Eleni a sustinut deja concerte live in mai mult de 20 de tari, cum ar fi Spania, Suedia, Marea Britanie, Romania, Albania, Israel si Olanda, precum si in Grecia si Cipru. A avut aparitii in cadrul unor faimoase festivaluri de muzica si in cadrul celor mai cunoscute emisiuni TV, oferind in acelasi timp interviuri in media europeana.

A castigat multe premii, printre care Premiul Marcel Bezençon pentru cel mai bun spectacol artistic de pe scena Eurovision si a fost votata de ascultatorii ESC drept cel mai bun artist Eurovision din acest an! La premiile muzicii grecesti (MAD VMA) si cele cipriote (SMA) Eleni a castigat premiul pentru cea mai buna artista.
“Fuego” continua sa aprinda topurile din intreaga Europa, are peste 110 milioane de vizualizari pe Spotify ?i YouTube si este în prezent pe locul 1 in topurile oficiale de radio din Spania.

See Also

Eleni a avut o aparitie “exploziva” in cadrul premiilor muzicii grecesti, unde a prezentat noul ei single “Caramela”, lansat de compania de discuri Panik Records. Piesa va fi coloana sonora a unui viitor film, in care Eleni are si un mic rol!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top