Acum citește
Boney M au aniversat 40 de ani de cariera cu un show live exploziv la Sala Palatului – FOTO

Boney M au aniversat 40 de ani de cariera cu un show live exploziv la Sala Palatului – FOTO

Kompas Events au reusit duminica seara, 28 octombrie, sa readuca magia, glamour-ul si muzica anilor ’80 acolo unde le este locul – in prim-plan! Una dintre cele mai iubite si ascultate trupe din anii ’80, cu vanzari record la activ si zeci de mii de fani la nivel mondial, Boney M, au aniversat 40 de ani de cariera in cadrul unui show live exploziv la Sala Palatului. In deschidere, trupa Ottawan, celebra in toata lumea pentru piesele „D.I.S.C.O.” si „Hands Up (Give Me Your Heart)”. ne-a amintit de vremurile stralucitoare ale disco-ului.

Rand pe rand, hituri precum „Daddy cool”, „Sunny”, „Rasputin”, „Rivers of Babylon”, „Ma baker”, s-au auzit in noua formula live a trupei ( Liz Mitchell, Adero Saran, Jacinth Mhende, Paulette Kerr, Tony Ashcroft, Tahirah Andrews), cu Liz Mitchell, vocea originala, vrand si reusind sa duca mai departe numele Boney M, si s-au cantat de publicul ce realmente s-a bucurat de un astfel de eveniment.

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost acela in care Liz Mitchell a povestit putin din luptele sale personale si a interpretat o piesa sensibila dedicata puterii de a lupta in pofida tuturor obstacolelor, ajutati de forta divina. Acel moment a fost si cel in care Liz a coborat in public, dorind sa atinga si sa simta oamenii mai aproape de ea.

Intrebata care este secretul prin care muzica Boney M a rezistat probei timpului si schimbarii enorme din industria muzicala, Liz Mitchell spune: “Cred ca, din fericire, am evoluat odata cu timpurile si asta se datoreaza si tinerilor DJ. Ei sunt cei care pun muzica noastra in cluburi chiar si azi, cu remixuri si in original, in toate modurile in care se poate, astfel incat am trecut timpul. Asta ne-a tinut puternici. Intotdeauna au existat modificari in muzica, dar acestea s-au influentat mereu reciproc si asta conteaza.

A fost o seara a bucuriei muzicii retro, a retrairii din plin a acelor vremuri si un show de succes organizat de Kompas Events, despre care speram sa auzim cat mai curand cu astfel de evenimente de elita!

Vezi și

In incheiere va lasam cu o scurta galerie foto ce poate descrie in imagini putin din nebunia de aseara. Happy Birthday, Boney M! Long live your music!

Foto copyright: Alexander Avram & Andreea Mihalache

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus