Acum citește
Eleni Foureira, regina Eurovision 2018, s-a intors cu noul hit, „Tomame”

Eleni Foureira, regina Eurovision 2018, s-a intors cu noul hit, „Tomame”

Eleni Foureira s-a intors cu „Tómame”, single-ul ce precede hitul „Fuego”. Regina Eurovision din acest an este gata sa ia lumea cu asalt, cu noul ei single, care este deja pe locul 1 in topul YouTube din Grecia si, de asemenea, piesa este in heavy rotation la cele mai mari posturi de radio din Grecia.

Creat de aceeasi echipa de productie ce a lucrat la single-ul precedent, „Tómame” este un reggaeton banger, in Spanglish, ce va face sa dansati de la prima ascultare. Videoclipul, regizat de Yiannis Dimolitsas si filmat in locatii precum statia de metrou din Atena, va va incanta pe toti, prin dansul indraznet al lui Eleni.

Piesa a fost lansata de Panik Records in Grecia si Cipru si de Sony Music pentru restul lumii. „Tómame” a intrat direct pe locul 1 in iTunes Grecia si a fost una dintre cele mai mai mari noi intrari din topul Global iTunes in ziua lansarii. Cantecul a beneficiat, de asemenea, de suportul Spotify, aflandu-se in playlistul „New Music Friday” in Spania, Suedia si Finlanda!

Pana in prezent, noul hit are aproape 1 milion de vizualizari pe YouTube, mai mult de 150k de fluxuri Spotify si a fost adaugat in mai mult de 3k playlisturi Spotify!

Vezi și

Intre timp, Eleni continua turneul european sold out. Artista pop a concertat deja in mai mult de 20 de tari precum Marea Britanie, Suedia, Spania, Olanda, Romania si Israel, precum si in Grecia si Cipru. Vineri, 2 noiembrie, va concerta in cadrul celui mai mare eveniment muzical din Spania, premiile Los40, care vor avea loc la Madrid.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus