Now Reading
“Visele devin Realitate” – ne invata tanarul Codrut Moldovan printr-un eveniment aniversar organizat in Sighisoara

“Visele devin Realitate” – ne invata tanarul Codrut Moldovan printr-un eveniment aniversar organizat in Sighisoara

Tanarul originar din Sighisoara, Codrut Marius Moldovan, care in decursul ultimilor ani s-a facut cunoscut la nivel national prin evenimentele caritabile de succes pe care le-a organizat nu renunta in a crea lucruri frumoase in beneficiul celor de langa noi.

23 noiembrie este data evenimentului aniversar organizat de Codrut la Casa de Cultura “Mihai Eminescu” din Sighisoara cu incepere de la ora 17.00. Cap de afis al evenimentului sunt trupa The Humans – reprezentantii Romaniei in acest an la Eurovision. Artistii ce vor canta din suflet pentru suflete numara atat artisti din zona folclorica precum: Costel Popa, Elisabeta Guzu, Florina Oprea, Leontina Pop, Monica Pirlea, Ovidiu Furnea, Sinziana Aldea, Grupu Izvoare; dar si pop, precum Liana Suteu, Valentin Poienariu, Paula Sabau, Stefan Badea sau The Cousins.

Cu totii aveam vise si dorinte. Eu ma apropii cu fiecare pas pe care il fac de indeplinirea lor. “Visele devin Realitate” este un proiect la care am muncit nu doar cu fortele proprii, ci si cu sufletul. Orice cale incepe cu un pas. Am inceput sa imi croiesc calea in urma cu 10 ani. Acum, cand privesc in trecut, realizez cat de repede a trecut timpul si ma bucur ca am avut ocazia ca in acest timp sa intalnesc oameni de la care au avut ce invata, am legat prietenii, am invatat sa fiu puternic si sa fiu sigur ca indiferent cat de greu imi este, imi realizez visele! Asadar, am bucuria de a va prezenta proiectul mult visat si invitatii care mi-au fost alaturi in realizarea evenimentului. Vreau ca in data de 23.11.2018 sa simtiti iubirea care mi-a calauzit pasii spre muzica, iubire si implinire. Prin acest eveniment, doresc sa transmit mai departe ideea ca, indiferent cat de greu ar fi, Viseele devin Realitate! , a declarat Codrut Moldovan, organizatorul evenimentului.

See Also

Biletele pot fi achizitionate de la centrul Helios, iar informatii si rezervari se pot face la numarul de telefon 0771-773476.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top