Now Reading
„N-am pierdut nimic”, mesajul puternic trimis de Nicoleta Nuca in noul ei single

„N-am pierdut nimic”, mesajul puternic trimis de Nicoleta Nuca in noul ei single

„Ma reprezinta mesajele de girl empowerment”, recunoaste Nicoleta Nuca, artista reprezentata de Global Records care a lansat astazi piesa „N-am pierdut nimic”. Clipul completeaza perfect ideea noului single si o surprinde pe Nicoleta in ipostaze sexy, provocatoare si foarte sigura pe ea.
M-a sunat intr-o zi Marius Moga si mi-a zis ca are o piesa super tare pentru mine, despre care el crede ca mi se potriveste manusa. Am ascultat piesa si mi-a picat cu tronc din prima clipa. Am inregistrat primul demo, Marius Mirica a lucrat apoi la o productie mai fresh si in alta seara m-a sunat iar Marius Moga si m-a chemat la studio sa inregistrez vocile finale. Am stat in studio pana la 4 dimineata facand brainstorming despre cum am putea face piesa din ce in ce mai buna. Uite asa a luat nastere varianta pe care o auziti acum”, declara Nicoleta Nuca.
Piesa, produsa de Marius Moga, Marian Moldoveanu @DeMoga Music, alaturi de Marius Mirica (productie aditionala) a fost compusa de Marius Moga, Marian Moldoveanu, Marius Mirica, Robert Toma si Bogdan Todor. Versurile sunt scrise de Marius Moga si Bogdan Todor, iar responsabil de mix & master este Marius Mirica. „N-am pierdut nimic” a fost produsa in studiourile DeMoga Music si Narcotic Creation.
„N-am pierdut nimic” marcheaza o schimbare in stilul cunoscut al Nicoletei Nuca. „E o piesa diferita de ceea ce asteapta de la mine fanii si urmaritorii mei. E o piesa cu un mesaj #girlpower, pozitiva, dinamica, funny si plina de viata. Cred ca mi se potriveste atat pe voce, cat si pe personalitate, pentru ca imi face o placere enorma sa o cant”, a continuat Nicoleta Nuca.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top