Now Reading
Hola! AMI aduce caldura din Copacabana in Romania

Hola! AMI aduce caldura din Copacabana in Romania

AMI, cunoscuta pentru super hit-urile sale in limba spaniola, revine cu o noua piesa si cu un nou sound. Cel mai recent single “Hola!” marcheaza o evolutie din punct de vedere muzical si o intoarcere la piesele prin intermediul carora a cucerit publicul.

Daca in ultima perioada, artista a facut furori cu piese in limba romana: “Te Astept Diseara”, “Ma Omoara”, “Deja Vu”, “3 Lucruri”, “Indiferenta Ta”, a venit momentul pentru o piesa “muy caliente”, ale caror versuri au fost scrise integral de catre AMI.

Am lucrat foarte mult in studio si avem pregatite piese foarte bune pe care abia astept sa le lansam. Mi-am dorit sa ma intorc la versurile in spaniola, iar *Hola!* este o combinatie de muzica latino cu trap, care o sa va cheme pe ringul de dans”, a declarat AMI.

Cel care a dat viata ritmurilor vibrante pentru ”Hola!” este Adi Colceru, producator muzical cu care AMI face echipa buna de ceva vreme, acesta fiind responsabil si de super-hit-urile ”Playa En Costa Rica” sau ‘’Otra Vez’’.
Cu Adi lucrez de la prima mea piesa *Trumpet Lights* si facem o echipa extrem de buna in studio, intelege exact ce imi place sa cant si ma ajuta foarte mult sa ma descopar ca artist”, a adaugat AMI.

See Also

Si pentru ca astfel de ritmuri fierbinti aveau nevoie sa prinda viata si sa ajunga la public si cu ajutorul imaginilor, a fost cooptat in echipa regizorul Bogdan Daragiu, acesta reusind, printr-un clip de stare plin de culoare, sa scoata in evidenta faptul ca AMI este o adevarata ”chica latina”!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top