Now Reading
Copiii unei scoli din Bucuresti au fost adevarati Faimosi si Razboinici, astazi, la „Ora de Exatlon”!

Copiii unei scoli din Bucuresti au fost adevarati Faimosi si Razboinici, astazi, la „Ora de Exatlon”!

Kanal D a dat startul „Orei de Exatlon in scoli”, o campanie Kanal D inspirata de show-ul fenomen care a redeschis copiilor bucuria de a se juca si de a face sport. In perioada urmatoare, fostii concurenti „Exatlon” vor fi prezenti in mai multe scoli din Bucuresti pentru a transforma ora de sport in ora de Exatlon, inspirandu-i pe copii sa faca miscare, sa se bucure de competitii si sa isi cultive spiritul de campioni.

Fosti concurenti ai reality-ului care a cucerit milioane de romani s-au aflat astazi in mijlocul copiilor de la Scoala nr 45 Titu Maiorescu, din Bucuresti, in sala de sport, si le-au fost alaturi pe trasee care le-au testat acestora viteza, echilibrul, indemanarea, puterea de concentrare si, nu in ultimul rand, adaptarea in mijlocul echipei.

Incurajati si arbitrati de Catalin Cazacu, Stefan Floroaica, Diana Bulimar, Alex Nedelcu, Larisa Vasile, Catalin Dumitrescu, Valentin Chis (alias Bruce), toti copiii prezenti la eveniment s-au simtit adevarati campioni Exatlon pe traseele din sala de sport a scolii, adaptate perfect varstei si pregatirii lor. Inspirati chiar de eroii lor, pe care i-au urmarit cu sufletul la gura evoluand pe traseele din Republica Dominicana, micii concurenti si-au impresionat, la randul lor, idolii. Copiii au facut poze cu fostii concurenti „Exatlon”, s-au simtit ca niste Razboinici si Faimosi pe trasee, au avut ocazia sa ii intrebe despre experienta in Republica Dominicana, au primit mult doritele autografe, si au avut parte de o serie de surprize din partea musafirilor lor atat de speciali.

a reusit sa scoata copiii din casa, sa-i faca sa se joace asa cum se intampla cand eram eu copil. Ma bucura orice ocazie pe care o am de a interactiona cu copiii, de a fi in mijlocul lor, profit din plin de astfel de intalniri, pentru ca energia, spiritul pe care il au la varsta asta frageda imi ofera un sentiment minunat”, a spus Catalin Cazacu.

Ma bucur enorm ca am luat parte la acest eveniment si ca fac parte din acest fenomen numit ! A fost o bucurie sa fiu astazi printre copii si sa constat ce fani inversunati am avut. Mi-au dovedit astazi ca sunt talentati, curajosi si determinati sa castige orice competitie. Adevarati campioni!” , a spus Diana Bulimar.

Ma bucur de fiecare data cand sunt in mijlocul copiilor si mi-as fi dorit ca in perioada cand eram eu elev sa se intample o asa desfasurare, sa vina o persoana pe care o apreciam sa ma inspire intr-un fel. Implicarea noastra ar putea schimba parcursul unui copil; e posibil ca un copil sa isi poate da seama ca poate fi foarte bun intr-un anume sport. Declicul se poate produce acum si aici ”, a spus Stefan Floroaica.

Astazi am inlocuit ora de sport, cu ora de Exatlon. M-am simtit in elementul meu printre acesti copii, sunt obisnuit sa lucrez cu ei, asta e profesia mea (n.r. – profesor de dans), interactiunea cu ei ma ajuta sa ma deconectez. A fost ca un schimb de energie, am vazut numai fete zambitoare si entuziasmate!”, a declarat Alex Nedelcu.

See Also

Sunt tot mai surprins de impactul pe care emisiunea o are in randul copiilor. Ma bucur ca iau parte la acest proiect , prin intermediul caruia pot inspira si incuraja tanara generatie”, a spus Catalin Dumitrescu.

Sunt fericita sa ii vad pe cei mici atat de competitivi, determinati si atenti la finalul unui traseu. Este o generatie ,expusa’ tehnologiei si sper ca sa readuca in atentie acel dicton: , a spus Larisa Vasile.

Campania „Ora de Exatlon in scoli” continua in perioada urmatoare, indragitii Razboinici si Faimosi se vor afla in continuare in mijlocul copiilor, chiar in salile de sport din scoli, pentru a-i inspira in continuare si a le cultiva spiritul de campioni!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top