Now Reading
Markus Schulz, desemnat cel mai bun DJ al Americii, in 2018

Markus Schulz, desemnat cel mai bun DJ al Americii, in 2018

Pentru a 3-a oara, in cariera sa, Markus Schulz a fost desemnat “Cel mai bun Dj al Americii 2018”. Premiul a venit ca urmare a celor mai multe voturi primite din partea ascultatorilor, pe DJ Times Magazine, un fel de Grammy in randul Dj-ilor. Acesta i-a detronat pe Diplo, Marshmello sau chiar Skrillex, la o diferenta foarte mare.
Dj-ul a primit premiul sub forma unei console de Dj, din aur masiv de 24K, in cadrul unei ceremonii in Las Vegas.
Sunt onorat ca, pentru a 3-a oara, in cariera mea, am fost numit Dj-ul No 1 al Americii, fapt ce imi confirma ca muzica mea este tot mai apreciata, iar publicul imi este, mereu, aproape. Acest premiu este dedicat, in totalitate, tuturor celor care m-au votat.”, a declarat Markus Schulz.
Markus Schulz este unul dintre cei mai apreciati Dj-i, la nivel mondial, iar productiile si mix-urile lui antrenante au cucerit iremediabil fanii de muzica trance, dance, progressive, fiind unul dintre putinii artisti de acest gen care si-a reinventat piesele. Pe noul lui album, “We are the light”, gasim colaborari cu Smiley sau Alina Eremia.
Mai mult de atat, de aproape 6 ani, are o relatie, atat ca partener de viata cat si business, cu romanca Adina Butar. In vara anului viitor, cei doi se vor casatori, cu mare fast, in Ibiza.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top