Acum citește
Spectacolul Teatrului „Maria Filotti” – „Before Breakfast” ajunge la Unteatru Bucuresti

Spectacolul Teatrului „Maria Filotti” – „Before Breakfast” ajunge la Unteatru Bucuresti

Teatrul ”Maria Filotti” Braila prezinta joi, 29 noiembrie 2018, de la orele 19.00 si 21.00, la UNTEATRU Bucuresti , recenta premiera cu piesa BEFORE BREAKFAST de Eugene O’Neill , regia Andrei si Andreea Grosu.
Acest proiect special, care in 16 septembrie a deschis cea de a XII a editie a Festivalului ”Zile si Nopti de Teatru la Braila” , reprezinta, atat pentru teatru cat si pentru cei doi regizori, dar mai ales pentru cei doi redutabili actori, Mihaela Trofimov si Richard Bovnoczki, ocazia unei demonstratii teatrale de mare intensitate , emotie si performanta actoriceasca.
“Partiturile celor doua personaje, deopotriva de dificile, sunt interpretate magistral de cei doi actori aflati in plina maturitate creatoare. In aceasta naratiune, cu accente pe alocuri sfasietoare, talentul si modernitatea retinuta, dar intrinseca, a viziunii regizorale, reda dramaturgiei lui O`Neill, nu modernitatea, ci perenitatea si universalitatea sa.
55 de minute de concentrare si de urmarire cu sufletul la gura, de catre spectator, a avatarului acestui nefericit cuplu. Emotie uriasa , inteligenta , subtilitate, rafinament, comunicare totala cu spectatorul si o poveste de viata, perfect posibila. Ingrediente de mare clasa intr-o demonstratie de teatru modern, intrisec si nu exterior !” (Lucian Sabados )
Cadrul scenografic, creat cu rafinament de Vladimir Turturica , minimalist dar esentializat si personalizat, devine al treilea “’actor”’ al acestei drame.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus