Now Reading
Caceres, omul din spatele hit-urilor „Felice Los 4″ si „Mayores”, colaboreaza cu Costi pentru single-ul sau de debut – La Octava Maravilla (Lento).

Caceres, omul din spatele hit-urilor „Felice Los 4″ si „Mayores”, colaboreaza cu Costi pentru single-ul sau de debut – La Octava Maravilla (Lento).

Caceres este unul dintre cei mai prolifici compozitori din America Latina. In ultimii 2 ani, compozitiile tanarului artist au depasit 3 miliarde de vizualizari, fiind responsabil pentru hit-uri precum „Felice Los 4” (Maluma), „Mayores” (Becky G feat. Bad Bunny) si „Vacantione” (Wisin). Caceres il crediteaza pe Costi ca fiind producatorul ce l-a motivat sa-si lanseze propriul single, dupa ce romanul a auzit demo-ul piesei „La Octava Maravilla (Lento)”.

Pentru „La Octava Maravilla (Lento)”, Costi se foloseste inca o data de radacinile sale latine ce au nascut hituri precum „Rumba”, „Habibi” (feat. Shaggy, Mohombi & Faydee) si „Passion” (feat. Otilia, Shaggy & Andreea), in timp ce vocea lui Caceres completeaza perfect productia artistului roman pentru a crea un mix de pop si latino pe beaturi ritmate.

Costi Ionita este unul dintre cei mai buni producatori si artisti romani, care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicala internationala, precum Shaggy, Kat DeLuna, Mohombi, Bob Sinclair si Faydee, printre altii.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top