Now Reading
Cristi Minculescu implineste, astazi, 60 de ani si 40 de cariera muzicala

Cristi Minculescu implineste, astazi, 60 de ani si 40 de cariera muzicala

Cristi Minculescu, etalonul incontestabil al muzicii rock din Romania si simbolul trupei “Iris”, implineste astazi 60 de ani de viata si 40 de ani de la debutul muzical, moment in care a luat nastere si celebrul salut “Buna seara, prieteni!”.
Pana in acest moment al vietii mele am invatat care sunt lucrurile cu adevarat importante, ca viata este fragila si ca trebuie sa fiu mai bun, mai prezent in viata celor dragi mie, mai ingaduitor – chiar si cu mine insumi, dar in acelasi timp mi-am dat seama ca nu mai este loc de ezitari sau de evitat probleme nerezolvate”, ne-a declarat Cristi Minculescu cu ocazia acestei duble aniversari.
Ma simt foarte bine la 60 de ani: mai sanatos si plin de viata ca oricand. Ma simt puternic si dornic sa fac si sa invat lucruri noi. Vreau sa tin pasul cu tot ce e nou, inclusiv tot ceea ce inseamna social media. De altfel, dac? ne urmariti paginile de Facebook si Instagram veti observa ca suntem foarte activi”, adauga Cristi Minculescu.
Luna ianuarie va fi una dedicata distractiei in trupa “Buna seara, prieteni!”, urmand ca si basistul Doru “Boro” Borobeica sa-si sarbatoreasca ziua de nastere, astfel incat petrecerile cu prietenii si familiile vor fi incununate de un concert exceptional la “Beraria H” din Bucuresti, in data de 26.01.2018.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top