Now Reading
Eurovision Romania 2019 | De vorba cu….Vaida : “Sunt om de competitie si iubesc sa cant”

Eurovision Romania 2019 | De vorba cu….Vaida : “Sunt om de competitie si iubesc sa cant”

Om de televiziune, artista de musical, mama si sotie iubitoare, Mirela Vaida este un om complex. Anul acesta a fost selectata si printre semifinalistii Selectiei Nationale Eurovision Romania.
Surpriza sau nu, Mirela Vaida ne va canta prin piesa “Underground” despre puterea iubirii.
Astazi stam de vorba cu Vaida intr-un nou interviu dedicat preferatilor nostri din cadrul Eurovision Romania din acest an.

Buna si bun venit pe la noi! Ce inseamna concursul Eurovision pentru tine?

Eurovisionul este o competitie, una muzicala, artistica! Eu sunt om de competitie si iubesc sa cant. Am gasit in Eurovision cea mai frumoasa provocare a acestui inceput de an si trebuia sa fiu acolo !

Ce te motiveaza in a fi cel mai bun si ce crezi ca te diferentiaza pentru a fi concurentul reprezentant al Romaniei in acest an?

In orice as alege sa fac, imi place sa fiu cea mai buna, pentru ca asa simt ca imi respect munca, pasiunea, publicul ! Legat de Eurovision si de muzica, in general, e o chestiune care tine de gusturi. Piesa mea din concurs, Underground, nu este piesa de dans, de show sau de efecte speciale. Era si complicat sa ma bag in asa ceva in luna a 7 sau a 8 a de sarcina. Haha Este o piesa de stare, care spune o poveste. Dar am simtit ca ma reprezinta, ca o pot canta si ca pot transmite mesajul intr-un mod firesc, natural, fara sa fortez lucrurile. Restul nu mai depinde de mine. Iar la Tel Aviv visez, normal, ca orice alt concurent, dar nu-mi fac un scop din asta. Ma bucur de calatoria pana acolo, adica de concurs.

Dupa experienta nefericita a tarii noastre de anul trecut, cu ce ganduri vei pleca la Tel Aviv in acest an?

Astept sa-mi adresati intrebarea asta dupa finala selectiei nationale !

Care este povestea si mesajul piesei tale?

Povestea este una de dragoste. De suferinta in dragoste. Eu sunt un artist mai dramatic, prin definitie. Este povestea multora dintre noi, in anumite etape ale vietii. De aceea cred ca mesajul este uor de inteles. Toti am trecut prin durerea unei despartiri, la un moment dat, toti ne-am ridicat mai puternici si mai sensibili, in acelasi timp !

Ce detalii ne poti dezvalui despre showul din (semi) finala nationala?

Nu va pot dezvalui prea multe pentru ca inca nu am conturat show-ul in intregime. Sunt abia la faza de cautari de oameni si idei. Dar sunt sigura ca vom face ceva frumos !

Piesa castigatoare preferata din toti anii de Eurovision Song Contest?

Nu cred ca exista. Fiecare piesa vine cu timpul ei, cu generatia ei. Eurovisionul e mereu in trend cu ceea ce se cere pe piata, cu idea de show, de fresh, de young, de commercial. E o competitie in continua schimbare si adaptare.

Crezi ca experienta scenica este un atu in fata celorlalti concurenti?

See Also

Cu siguranta da! Dar si emotia incepatorului are atuurile ei, daca stii sa faci din ea o poveste emotionanta pe care oamenii sa o accepte.

Cum indemni publicul sa te voteze in semifinala si in finala nationala?

In general ma feresc sa le spun oamenilor ce sa faca ! Le spun sa aleaga cum cred sau cum simt. Avem de reprezentat o tara si cred ca asta ar trebui primeze in fata egourilor personale. Daca faci campanie masiva in tara si lumea te voteaza doar pt ca asa le ceri, ce vei face la Tel Aviv, de exemplu, acolo unde tara ta nu poate vota ?

Ce va urma dupa Eurovision?

Un copil. Al treilea 🙂

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top