Now Reading
Eurovision Romania 2019 | De vorba cu…Nicola : “Weight of the world vorbeste despre dragostea care transforma imposibilul in posibil”

Eurovision Romania 2019 | De vorba cu…Nicola : “Weight of the world vorbeste despre dragostea care transforma imposibilul in posibil”

Dupa o reprezentare cu succes a Romaniei la Eurovision Song Contest din 2003, de la Riga, Nicola revine in forta in Selectia Nationala de anul acesta cu o piesa vesela – “Weight of the world” – despre puterea si bucuria dragostei si spera sa reprezinte din nou romanii in cadrul celui mai important concurs muzical european, care anul acesta va avea loc la Tel Aviv.
Stam de vorba azi cu Nicola intr-un nou interviu exclusiv dedicat semifinalistilor Selectiei Nationale Eurovision Romania 2019.

Buna si bun venit pe la noi! Ce inseamna concursul Eurovision pentru tine?

Hei, bine v-am gasit! Eurovision poate insemna mult pentru un artist, atunci cand ai o echipa minunata in spate. Iar cand ajungi sa-ti reprezinti tara, fiecare detaliu conteaza. Nu e usor, dar nici imposibil sa fii cat mai sus.

Ce te motiveaza in a fi cea mai buna si ce crezi ca te diferentiaza pentru a fi concurentul reprezentant al Romaniei in acest an?

Pentru mine povestea a inceput atunci cand Michael, unul dintre compozitori, mi-a trimis piesa sa o ascult. Mi-a placut din prima si mi-am zis ca am cu ce. Cred ca piesa e perfecta pentru a reprezenta Romania la Eurovision anul acesta. Are mesaj, linia melodica curge frumos, orchestratie moderna, e catchy 🙂

Dupa experienta nefericita a tarii noastre de anul trecut, cu ce ganduri vei pleca la Tel Aviv in acest an?

In cazul in care noi vom fi castigatorii, vom pleca la Tel Aviv cu ganduri pozitive, dorindu-ne sa ne clasam cat mai sus. Doamne ajuta!

Care este povestea si mesajul piesei tale?

Mesajul piesei pe care o cant, “Weight of the world”, m-a cucerit din prima. Ce poate fi mai frumos ca atunci cand ii spui iubirii tale: POT DUCE GREUTATEA LUMII ATUNCI CAND TU ESTI AICI, LANGA MINE, PENTRU CA TU MA FACI MAI PUTERNICA DECAT AM CREZUT VREODATA CA AS PUTEA FI ? O poveste frumoasa de dragoste, in care cred ca sunt multi care se regasesc. Ideea e ca atunci cand iubesti imposibilul se transforma in posibil.

Ce detalii ne poti dezvalui despre showul din (semi) finala nationala?

Despre show nu va pot da detalii acum. Imi place simplitatea si frumosul.

Piesa castigatoare preferata din toti anii de Eurovision Song Contest?

Loreen-Euphoria

Crezi ca experienta scenica este un atu in fata celorlalti concurenti?

See Also

DA.

Cum indemni publicul sa te voteze in semifinala si in finala nationala?

Atat eu cat si compozitorii acestei piese (Will Taylor, Michael James Down si Jonas Gladnikoff) WEIGHT OF THE WORLD ne dorim sa fim alesi pentru a reprezenta Romania la Tel Aviv. Votati-ne daca va place WEIGHT OF THE WORLD si aveti incredere in noi. Multumim.

Ce va urma dupa Eurovision?

Nu stiu. Depinde de multe. Un lucru e cert: voi continua sa lucrez la proiectul de muzica trance.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • eram pregatit sa ii dau o sansa:)) dar nu! a iesit din calculele mele! frate piesa ei e de discoteca! nu de eurovision! sa imi fie cu iertare! cu o asemenea piesa consider ca ea ar fi trebuit sa fi castigat eurovisionul demult! nu acum! trebuia sa vina si ea cu un sound mai fresh! cool! sexy! etc ceva de genul asta! cum se poarta acuma! actual! mi-a placut de ea cand era populara! acum numai este de actualitate! dar incearca si ea sa se mai mentina cat de cat pe linia de plutire! si in acest caz eu o inteleg! ca orice vedeta cauti atentie in diferite forme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top