Now Reading
Iuliana Beregoi revine in Iasi, pentru un recital, in prima semifinala Eurovision

Iuliana Beregoi revine in Iasi, pentru un recital, in prima semifinala Eurovision

Cu o continua ascensiune pe plan profesional, Iuliana Beregoi a devenit, in scurt timp, idolul adolescentilor din Romania si de peste hotare. Astfel ca, talentul si creatia se pot observa, cu usurinta, in peste 100 de milioane de vizualizari la toate piesele lansate, numarul mare de abonati, pe canalul propriu de Youtube, unde peste 500.000 de persoane o urmaresc zilnic, 3 evenimente SOLD – OUT, la Sala Palatului Bucuresti, si unul la Sala Polivalenta din Iasi, organizate de echipa ei de management Mixton Music.
Totodata, este protagonista serialului si filmului de succes “Lara”, fiind singura productie video, pentru copii si adolescenti, realizata in ultimii ani, la noi.
In 2016, tanara artista a cucerit inimile telespectatorilor si juratilor din Rusia, in cadrul show-ului Vocea Rusiei, unde a ajuns pana in marea finala.
Astfel ca, in cadrul primei semifinale nationale Eurovision de la Iasi, o putem asculta pe Iuliana Beregoi, intr-un recital care va completa competita spre desemnarea marelui castigator, pe care Romania il va trimite la Tel Aviv.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top