Now Reading
S-au pus in vanzare ultimele locuri la marea premiera We Will Rock You din 10 aprilie.

S-au pus in vanzare ultimele locuri la marea premiera We Will Rock You din 10 aprilie.

Musicalul-fenomen pe hiturile trupei Queen, cu peste 20 de milioane de spectatori in intreaga lume, We Will Rock You, este aproape sold out pentru prima sa reprezentatie din Romania, pe 10 aprilie la Sala Palatului.
Zilele acestea au fost puse in vanzare ultimele bilete pentru premiera din 10 aprilie, iar fanii muzicii Queen care vor sa fie printre primii spectatori ai acestui super musical mai pot gasi locuri bune la casa de bilete a Salii Palatului.
Pentru cei care nu pot ajunge la premiera e anuntat un program de presale pentru cel de-al doilea spectacol de pe 11 aprilie. Variantele de preturi presale pentru spectacolul de pe 11 aprilie vor fi disponibile pana la sfarsitul acestei saptamani, pe 28 ianuarie.
Cel mai asteptat spectacol din 2019, We Will Rock You, este o poveste electrizanta, o super productie rock in spiritul legendarei trupe Queen, in regia si coregrafia lui Razvan Mazilu, cu peste 20 de artisti in 3 ore de show incendiar despre puterea muzicii live, a libertatii si iubirii intr-o lume a viitorului. Productia de la Bucuresti beneficiaza si de sprijinul continuu al echipei care a lucrat la primul musical We Will Rock You de la Londra, Mary Hammond de la Royal Academy of Music si Stuart Morley, directorul muzical al versiunii britanice a musicalului.
Pentru fanii Queen sunt in continuare disponibile pachetele Friends will be friends in care pentru 4 locuri cumparate aveti discount de 10%, iar pentru peste 8 locuri aveti un discount de 15% .
Super musicalul We Will Rock You este produs in Romania de WonderTheatre, compania care a fost coproducator la cel mai de succes musical produs la noi in ultimii ani, Mamma Mia!.
Biletele pentru We Will Rock You pot fi g?site pe iabilet.ro si la casa de bilete a Salii Palatului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top