Now Reading
Eurovision Romania: sase piese s-au calificat din prima semifinala

Eurovision Romania: sase piese s-au calificat din prima semifinala

Army Of Love – Bella Santiago, Destin – Trooper, Skyscraper – Teodora Dinu, We Are The Ones – Claudiu Mirea si Without You (Sin Ti) – Dya & Lucian Colareza sunt primele piese calificate de juriu in finala Selectiei Nationale. La finalul show-ului organizat pe scena Salii Polivalente din Iasi, juriul national a anuntat, in direct la TVR 1, TVR Moldova, TVR International, TVR HD si TVR+ cele cinci piese pe care le-a calificat in urmatoarea etapa a concursului. Alaturi de acestea, publicul a trimis in finala si piesa Underground, interpretata de Vaida.

Show-ul, prezentat de Aurelian Temisan si Ilinca Avram, a fost deschis de trupa The Sky Dance Company, marcand, printr-o coregrafie speciala, a 20-a participare a Romaniei la Eurovision.

Seara a continuat cu interpretarea pieselor din concurs: Destin – Trooper, The Call: Dynasty Of Love – Berniceya, Rock This Way – Ommieh & Anakrisez, Skyscraper – Teodora Dinu, Without You (Sin Ti) – Dya & Lucian Colareza, Weight Of The World – Nicola, The Way It Goes – Steam, Underground – Vaida, We Are The Ones – Claudiu Mirea, Song Of My Heart – The Four si Army Of Love – Bella Santiago.

Spectacolul s-a incheiat cu recitalul Iulianei Beregoi, un adevarat fenomen in randul adolescentilor din Romania si din strainatate. Tanara vedeta a interpretat piese care aduna milioane de vizualizari pe propriul canal de Youtube – „Generatia Z” si „Cine sunt eu”, dar si „Euphoria”, piesa care i-a adus lui Loreen trofeul Eurovision in 2012.

See Also

Adi Cristescu, Mihai Georgescu (Mita), Crina Mardare, Andy Platon si Mugurel Vrabete jurizeaza semifinalele Selectiei Nationale 2019. Cu o bogata experienta in industria muzicala, juratii aleg cel mult zece castigatori in semifinalele de la Arad si Iasi. Lista finalistilor este completata de telespectatori, care califica cate o piesa din fiecare semifinala, prin televot.

Eurovision Romania continua la Arad, pe 10 februarie, in decorul de la Sala Sporturilor „Victoria”. Finala Nationala va avea loc pe 17 februarie 2019, la Bucuresti.
Toate piesele calificate in semifinale sunt incarcate pe site-ul dedicat, eurovision.tvr.ro, unde pot fi accesate si alte detalii privind Selectia Nationala.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top