Now Reading
„Shadows”, cel mai recent single cu videoclip lansat de Monoir feat. Brianna

„Shadows”, cel mai recent single cu videoclip lansat de Monoir feat. Brianna

Dupa ce a fost declarat cel mai difuzat producator in Bulgaria, artistul, compozitorul si producatorul Monoir lanseaza alaturi de Brianna single-ul „Shadows”.
Piesa “Shadows” este compusa de Monoir alaturi de Diana Rubinescu, Marius Moga si Florian Rus (DeMoga Music). Inconfundabila voce ii apartine Briannei, interpreta piesei „Lost In Istanbul”.
«Shadows» este o piesa de stare, cu referire la frica de singuratate a unui om, insa e o piesa cu un mood pozitiv, care te poate face sa te simti liber si fericit. Am compus-o alaturi de Diana Rubinescu, Marius Moga si Florian Rus – oameni faini. Totul s-a intamplat in mod aproape magic si fara prea multe batai de cap. A fost inspiratie si buna stare. Acasa m-am ocupat sa o termin, sa o produc, mixez si masterizez si bineinteles sa inregistrez vocile cu Brianna careia i-a placut foarte mult piesa atunci cand i-am aratat-o. Plus ca i s-a potrivit de minune pe voce!”, declara Monoir.
A fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea. Am fost in unele locuri pe care nu mi le-as fi putut imagina niciodata. Am mers pe drumuri pustii, m-am catarat pe o stanca, am vazut apusul printre palmieri si am cantat intr-un cerc de foc, lucruri pe care probabil nu le-as fi facut niciodata daca nu era piesa «Shadows». Am avut o echipa pasionata de ceea ce face. Am lucrat cu niste oameni super tari carora le multumesc”, adauga Brianna.
Videoclipul piesei a fost filmat in Almeria, oras situat in Andaluzia (Spania), pe coasta Marii Mediterane. Regizorul Silviu Mindroc a scos in evidenta frumusetea peisajelor naturale filmand pe plaja Almeriei si in desert. Din echipa de filmarea au facut parte si Florina Mindu, Surche Razvan, Tara Holtea la styling si Telu Tarcea.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top