Now Reading
Eurovision Romania 2019 | De vorba cu…Linda Teodosiu: “Generatia de astazi trebuie sa se simta liberi sa traiasca asa cum isi doresc.”

Eurovision Romania 2019 | De vorba cu…Linda Teodosiu: “Generatia de astazi trebuie sa se simta liberi sa traiasca asa cum isi doresc.”

Mandra posesoare a unui wild card oferit de TVR in cadrul Selectiei Nationale Eurovision 2019 si cu o experienta semnificativa in industria muzicala din strainatate, frumoasa Linda Teodosiu isi doreste sa reprezinte in acest an Romania la Eurovision Song Contest din Tel Aviv.
Renegades” este o balada puternica despre libertatea in traire si simtire pe care cu totii ne-o dorim.
Azi o cunoastem mai bine pe Linda Teodosiu intr-un nou interviu dedicat semifinalistilor Eurovision Romania 2019.

Buna si bun venit pe la noi! Ce inseamna concursul Eurovision pentru tine?

Eurovision Song Contest este una dintre cele mai mari scene ale Europei. Este o mare sansa pentru multe tari sa isi arate talentele dar si pentru concurenti o mare sansa sa isi reprezinte tara cu mandrie. Pentru mine este o mare mandrie sa reprezint Romania. Telul meu este sa fac romanii sa fie mandri de mine si de asemenea, doresc sa ofer inapoi acestei tari recunostinta si dragostea de care am avut parte in tot acest timp, dar si ceva care sa poata fi reprezentant pentru poporul roman, iar pentru asta trebuie sa iasa o seara perfecta pe scena din Israel. Ma voi stradui atat cat imi sta in putinta ca Romania sa fie si sa ramana in memoria tuturor.

Ce te motiveaza in a fi cea mai buna si ce crezi ca te diferentiaza pentru a fi concurenta reprezentanta a Romaniei in acest an?

Poate formele corpului meu sau parul meu blond si ondulat? Hahaha, nu, glumesc, cred ca este foarte greu pentru ca toti concurentii suntem diferiti dar iubim acelasi lucru: muzica.

Dupa experienta nefericita a tarii noastre de anul trecut, cu ce ganduri vei pleca la Tel Aviv in acest an?

Cu o mare pasiune, voie buna, energie pozitiva, cu o pregatire intensa dar, probabil, si cu cearcanele mele mari pe care le voi avea din cauza faptului ca nu voi putea dormi de emotii.

Care este povestea si mesajul piesei tale?

Mesajul acestei piese transmite ideea ca toata lumea trebuie sa se simta libera in toate privintele, sa iubeasca pe cine doreste. Generatia de astazi trebuie neaparat sa se simta liberi sa traiasca asa cum isi doresc.

Ce detalii ne poti dezvalui despre showul din (semi) finala nationala?

Mi-as dori enorm de mult pentru show o combinatie cu ceva din domeniul acrobatiei. Inca nu am vazut asta la ESC niciodata si in momentul in care am auzit piesa mea pentru prima oara am avut aceasta viziune in minte.
Imi doresc de asemenea ca in show sa fie mai multe tobe. Inca nu imi dau seama perfect dar stiu ca dorinta mea este sa realizez ceva in directia aceasta. Dar asta putem sa vedem si sa discutam dupa finala bineinteles daca reusesc sa ma calific pentru Tel Aviv. In orice caz, elementul surpriza trebuie totusi sa existe.

Piesa castigatoare preferata din toti anii de Eurovision Song Contest?

In mod clar ‚Euphoria’ ‚Heroes’ si ‚Hold me now’.

Consideri ca experienta scenica este un atu in fata celorlalti concurenti?

See Also

Este oricum o experienta per total foarte buna dar credeti-ma ca voi avea foarte mari emotii. Cred ca voi tremura cu tot corpul!

Cum indemni publicul sa te voteze in semifinala si in finala nationala?

Sper ca toata lumea sa poata vedea ca eu pe scena ma simt cel mai bine, sunt acasa. Iubesc enorm ceea ce fac si asta doresc sa si transmit. Doresc sa ii ofer publicului energia mea, am asteptat mult acest moment, am muncit foarte mult si foarte greu pentru ceea ce sunt astazi.
Cred ca multi vor spune ca show-ul este important, performanta, etc. dar din punctul meu de vedere, oamenii ar trebui sa inchida ochii linistiti, sa asculte pur si simplu si sa primeasca mesajul meu. Daca reusesc asta, inseamna ca am facut bine ceea ce am facut.

Ce va urma dupa Eurovision?

Totul este in stele. Dar imi doresc sa fac muzica mea proprie si indiferent cate persoane vor cumpara bilete la show-urile si concertele mele, doresc ca celor care vin sa le cuceresc inima. In rest, continui sa imi realizez albumul si urmeaza sa fiu parte din juriul unui nou format foarte mare de la RTL Germania.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top