Now Reading
“Vlad” – serialul romanesc cu un scenariu de Hollywood se lanseaza luna aceasta

“Vlad” – serialul romanesc cu un scenariu de Hollywood se lanseaza luna aceasta

Incepand din 25 februarie, PRO TV le aduce tuturor romanilor povestea lui VLAD, un barbat puternic si dornic de razbunare, nevoit de circumstante sa isi tina ascunsa adevarata identitate.
VLAD este primul serial romanesc realizat la standarde cinematografice si este realizat ca varianta moderna a povestii contelui de Monte Cristo.
In serialul VLAD, oricine se poate regasi: oricine a iubit, a fost tradat, a reusit, a fost bogat si sarac, oricine crede ca exista o a doua sansa. Este o poveste de care noi toti avem nevoie, sa ne deconectam, sa ne regasim si, de ce nu, sa ne motivam. Bucurati-va de aceasta poveste si fiti alaturi de noi din 25 februarie!”, spune Adrian Nartea, actorul care il interpreteaza pe VLAD.
Serialul Vlad spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tanarul care a fost inchis pe nedrept in urma inscenarii unui jaf. Cei care l-au tradat sunt chiar prietenii lui, Stefan Dragomir (Andrei Araditz) si Leonard Cazacu (Emilian Oprea). Dupa cateva experiente traumatizante, acesta primeste sansa la o noua viata, indrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitatea sa-si regleze toate conturile cu cei care l-au tradat.
Regia ii apartine lui Jesus del Cerro, cunoscut pentru productiile romanesti “Nasa” – cele mai mari incasari pentru un film romanesc in 2012, obtinand un GOPO pentru cea mai buna audienta, „Ho Ho Ho” , „S-a furat mireasa”, „Contra Timp”, „Mamaia” si mai multe seriale de televiziune dintre care „Cu un pas inainte”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top